Smrt pilota „iskupljuju“ obećanjima o stanu

Milan Radošević, prijatelj poginulog pilota, poziva ministra Vulina da "preko tetke iz Kanade" obezbedi porodici stradalog krov nad glavom

Ostavite komentar


  1. Na zalost, veliki deo dnevnih listova u Srbiji, nekoliko dana na naslovnim stranama objavljuju sta se desava u privatnom zivotu jedne pevacice. Da, to je bitno, samo da se skrene paznja na drugu stranu. A sta ce drzava uraditi za porodicu poginulog pilota?

  2. Мој Милане јабуко са гране, уместо да радиш свој посао ти на тузи пријатеља градиш каријеру новог колумнисте.

    1. Dragane iz Šabca, opusti se. Diši polako i duboko. Videćeš, posle 2-3 minuta, biće ti bolje. Shvatićeš, pogrešnu stranu si napao.

  3. To je osnovni red, neka vrsta poštovanja kada je već došlo do nemilog događaja

    1. Pa jeste osnovni red, ali mozda ce neko morati da objasni porodici poginulog, da stana nema, jer grad Nis nije ispunio ugovorne obaveze prema drzavi i vojsci, kada je dobio na koriscenje zemljiste oko aerodroma. Koliko mi se cini obavezao se da u zamenu za zemljiste, izgradi 380 stanova za pripadnike vojske. E sada pitajte ove sto protestuvju, gde su stanovi? E moj Vucicu, koliko se trudis, kada bi bar malo podrske imao, od nekih, daleko bi dogurali, ali zanm da ovako sam, tesko je!

  4. Zar je moguce da pilot za cije skolovanje drzava odvaja ogromna sredstava posle 25 god. službe nema stan. Ljudi treba maksimalno da budu rastereceni što se tiče stambenog pitanja, finansija

  5. Ali zato piloti kada lete iz Kolumbije u tetkinu Kanadu dobro zarađuju. Ne kao tetka, ali kao ministar.

  6. Ne razumem dramu zao mi čoveka ali poziv je takav dešava se amerima i rusima.Svaki čovek bira svoj poziv i to je to.Nek mu je laka zemlja.A sada po priči ovog lika sa otvorenim pismom ministru ispade da je čovek bio pilot socijalni slučaj.Nemojte molim vas pa nije bio ispod 120 hiljada plate sa zenom i detetom takva je trenutna situacija more mojih komšija preživljava sa 4 člana sa 45 hiljada.A to što pominjete to ić i lupetate kad je pokojni primljen na vazduhoplovnu akademiju desetine na ić je ostalo ispod crte.toliko o tome.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.