Smrtonosni državni nemar: Koga će Šapić sada okriviti za tragediju zbog GSP-a?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. sta ce sada reci sapic ili brnabic je pogresno pitanje, a pravo je kada će nam prekipeti da oteramo nepomenika i njegovu bagru. get it ?

  2. Htedoh poslati komentar, ali me duboko uvredila dvostruka „provera“ da li sam covek??? Zar Danas nema drugi nacin da selektuje komentare? Ali, da ne dodjem opet u iskusenje da saljem komentar, necu vise otvarati portal Danasa. Svako dobro! Penzionerka iz Novog Sada

  3. KO je generalni direktor GSBa? Kako je moguće da se ta osoba još nije oglasila povodom ove tragedije? Zašto niste otišli da stojite ispred njegove kuće da tražite izjavu? Na šta to liči. Taj majmun je javni službenik. On nema pravo da se sada ne oglasi. Mora da se oglasi, mora da da ostavku.

  4. Sve to treba počistiti na izborima. Gradski prevoz je samo jedan od mnogobrojnih primera dokle je ovo društvo stiglo a to je totalna devastacija. Ono što je malo funkcionisalo nekad su uspeli i to da unište. Umesto da smo krenuli napred sve ove godine, vraćeni smo nazad.

  5. Glavni Sapicev problem je sto uopste ne poznaje znacenje recI: „odgovornost“. I bilo bi u redu da je ostao u svom fahu, kao sportista je bio sasvim OK, kao politcar se isprovaljivao kao retko ko.

  6. Kad je Šapića interesovalo kakvi su autobusi i da li smo sigurni u njima i ko nas vozi. Njega samo interesuje lova i da može da zida i kupuje stanove. Samo on i njegove potrebe. Što se ne oglašava zbog ove tragedije ili je otišao kod žene u dece. Sebičan i bahat čovek.

  7. To je izgleda linija opasna po život. Pre par godina je jedna žena stradala na istoj liniji , takođe u vlasništvu privatnog prevoznika, smrtno stradala zbog eksplozije boce komprimovanog gasa koja se nalazi na krovu autobusa. Objašnjenja nije bilo kao ni krivca. Tadašnji vd gradonačelnika je otprilike rekao , pa dešava se.

  8. Autorka teksta ne sme da objavi ime
    povlašćenog prevoznika? U drugim zemljama bi već u naslovu bio imenovan zlikovac i kriminalac!

  9. Molim da ispravite grešku iz naslova i iz teksta jer GSP sa navedenim nesrećama nema veze, to su sve vozila privatnih prevoznika, u slučaju linije 78 to je prevoznik Banbus.

  10. Necete me ubediti da je Sapic doveo Banbus u GSP sistem jer si mi njihovi kondukteri 90ih naplacivali 3 dinara kartu kada nisam hteo da cekam GSP autobuse za koji sam imao markicu a kojih nije bilo dovoljni kao i danas

  11. Šapić je ljut i nikome neće dati izjavu. On se „naljuti“ kad ne zna kako da se izvuče i kako da odgovori. Za pravo čudo, režimski mediji uvek mu postave neko „lepo“ pitanje.

  12. Sačekaće da se vrati Oskar sa tog samita za nuklearnu energiju.Pošto se čovek u sve razume daće i smernjice u vezi brezona na autobusima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.