„SMS je primitivan način plaćanja prevoza, mnoge zemlje ga uvele – pa ukinule“: Nikola Jovanović o novom sistemu „Beograd plus“

Ostavite komentar


  1. Pa cilj ove vlasti nije unaprediti vec onesposobiti da je drugacije nebi se eksperimentisalo nije prevoz nista novo a zna se kako se placa i kontrolise karta. Vozac ili kondukter vrsi naplatu a kontrola proverava i putnike i konduktere.

  2. Nije tačno da A30 karta traje 30 dana! A30 karta traje do kraja meseca. Upravo sam uplatila tu kartu i traje do 01.06. Sramno je što na taj način pokušavaju da prevare i zarade.

  3. Za mene je ovaj sistem ekstremno jeftin i jednostavan. Ne moram dopunjavati karticu na kiosku ,nositi je i cekirati. Konacno ovi Sapicevi blentoni da smisle nesto pametno. Citam trazenje dlake u jajetu. Putovala sam po celom.svetu. svaka zemlja ima svoj sistem, nije mi bio problem ni u Istanbulu, ni u podzemnoj u Rimu, ni u Barseloni, Becu, Moskvi.. Ako Crnogorac, ili seljak sa juga , dodje u Beograd, on je dosao u grad. Nece se grad prilagodjavati njemu, nego on gradu. Cija je zemlja, onoga je pravo. Ja kupujem telefonski broj u stranoj zemlji bez problema, odmah na aerodromu..Ko hoce, nadje nacina, ko voli da pljuje po svemu, ok, ali providno je. Necemo vracati cepace karata iz Titove Jugoslavije.

  4. Ma nikad nista ne valja ali niko da kaze sta i kako da se resi neki problem ili nesto poboljsta.

  5. Pa sto nisi resavao imao si priliku ili sada dao neki pametan predlog.Sve nam je jasno nismo glupi.

  6. Primitivno, i te kako. U svakom prevozu bi trebalo da postoji validator PAY PASS gde moze da se kupi karta kreditnom karticom, barem kao dopuna ovom sistemu. Jadni turisti.

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 10

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.