Snaga advokata je u jedinstvu

Doajeni srpske advokature pozvali kolege da izađu na izbore AKB-a 10. juna

Ostavite komentar


  1. Ne zelim nikoga da vredjam, ali pravna struka u obliku advokature i sudstva su od navedenih 80-tih godina do danas, postali najveci sljam ovoga drustva i kocnicar svega sto se zove pravo i pravda. Poistovetili ste se, (a to vam je ova drzava i tekuca vlast i omogucila), sa ovim kategorijama i mislite da jedino vi imate tapiju na iste. U ocima obicnog gradjanina, koji pravdu nosi u glavi i srcu – vi vise ne znacite ama bas nista. Da se ja pitam, ukinio bih pravni fakultet na 40 godina, da prirodna selekcija ucini svoje, a za to vreme prepisao i primenjivao Zakone bilo koje zemlje u svetu – jer su svi bolji od onih koji je vasa struka kod nas predlozila i pretocila u pravila ponasanja. Nesposobni ste i da ih tumacite i primenjujete, pa shodno tome – ne treba ni da postojite. Ovo pise gradjanin koji je imao srecu da u svom radnom i zivotnom veku NIKAD nije imao dodira sa vasom strukom.

  2. Ma samo ja …Šoškić,Šoškić,Šoškić,Šojić,Šojić,Šojić…drugih nema da ima…

  3. Не објављујете разлоге које износе једни и које износе други. Да се објаве разлози, грађани би нешто и разумели. Овако смо на нивоу свађа у духу "парова", још само да народу омогућимо да гласа ко да остане.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.