Snimak i fotografije iz hotela u Balkanskoj: Vlasnik tvrdi da su Belivuk i Miljković nasilno upali i napravili štetu (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. E moj Slovenac ti iz pravne drzave
    dosao u Srbiju da pokrenes biznis
    tesko razumljiva odluka osim ako
    I sam nisi upetljan u kriminal

  2. Не оправдавам,али Србин у Словенији не би ни стигао ни темељ за хотел да постави.Кад државе не праве реципроцитет,праве криминалци .

  3. Crni sine znas li kud si poso i gde se doso. Da si pare bacijo u Dunav bolje bi ti bilo.

  4. Neznam sta dokazuje ovaj snak i ova prica da je belivuk bio drzavni covek ili samkstalni „biznismen“.Sama potvda da je belivuk produkt rezima smo videli jos kad je onog kako vec kimija oteo i tero da se izvinjava i da prica da nece vise i sta vec.Taj snimak je bio na jutjubu a vlast nije reagovala,tada se videlo kolko je sati.A na kraju krajeva belivuk i ostali su ako tako moze da se kaze sramota za srpski kriminal.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.