Snimak napada na policiju: Navijači u okršaju sa pripadnicima MUP-a, udruženje poziva Dačića da reaguje (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Srbija nema policiju i vojsku već oružane formacije podređene Vučiću. Nisu dobili komandu jer verovatno Vučić nije imao vremena da se bavi time.

  2. Vidimo da i u vojsci nije sjajna situacija, zbog sukoba Vučića i Gačića. Veoma zabrinjavajuće. Nažalost očekivano. Ne može sve da bude u raspadanju, a da je stanje u policiji i vojsci normalno. Vlast misli da su ove službe tu samo njih da čuvaju. Za sve ljude je važno da budu bezbedni. pa i za one kojima je to posao.

  3. Jes’ kad bi smeli da povedu policiju na Vučićeve falange. Ko će sutra da ga brani kad zagusti? Naučili komandiri lekciju sa “navijačem” Mišićem. Demonstranti protiv kopanja su zicer, sa “navijačima” se nikad ne zna. Ili pak svi treba da predjemo u “navijače”?

  4. Naši policajci neka budu presrećni što je ovaj narod miran. Šta doživljavaju Grčki i Francuski policajci, ovo kod nas nije za poredjenje.

  5. GODINU DANA ZABRSNE IGRANJA BEZ PUBLIKE I ELIMINACIJA IZ EVROPE DVE GODINE,! A „navijače“ i odgovorne u toliko u zatvor,! Jer sutra će žandarmi da skinu opremu i speru ljagu sa obraza države! U Americi pucaju i dave obične izgrednike…a ove? Ostali bi i bez ruku u nogu..đo Bože gde mi živimo?

  6. Divan tekst. I odnosi se, ne samo na navijače, već i na one huligane koji blokiraju ulice. Ukoliko u državi ne bude zaveden red proći će kao Sloba.

  7. Навијачи Пољске Легије су међу најагресивнијима у Европи и њима је изазов туча са полицијом где год да играју. Тако да је Српска жандармерија морала адекватније да се припреми у окршају са Пољским тифозима.

  8. Policija je Vučićeva, navijači su Vučićevi, pa otkud onda sukob??
    Zabole njega i za jedne i za druge! Važno mu je da su poslušni, dok bude trebalo.

Ostavite komentar


Društvo

RHMZ objavio kakvo nas vreme očekuje u novembru 4

RHMZ objavio kakvo nas vreme očekuje u novembru

Do kraja oktobra u Srbiji suvo i stabilno vreme, danas čak i temperature iznad proseka, a u većini mesta i do 25 stepeni. Ali, kako pokazuje mesečna prognoza Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), novembar startuje sa padom temperature.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.