Snimak napada na radnicu Zavoda za sport, sumnja se da je napadač direktor, Tužilaštvo naložilo privođenje (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Na dosta drugih portala pise da je snimak iz 2021. a sada je izvadjen iz fijoke, verovatno radi unutarpartijskog obracuna…

  2. Namestaljka? Je li ga neko naterao da nasrce na devojku. Obrazovan kao svi naprednjaci.

  3. Prica o ordenima je zavrsena onog momenta kada je Vucelica odlikovao patrijarh.

  4. Ko god da je, to mu je supruga.Ponasanje zene pokazuje da oseca neku slobodu i pravo, pa trazi objasnjenje. Daj Boze da gresim, ali njegovo ponasanje je džukačko.

  5. Bogami i devojka se ne da. Ide za njim i unosi se u facu,mašala. Fali tu uvod,ko zna šta je bilo pre početka snimka.

  6. Bahat on ali bahata i ona , što više on popušta ona sve drčnija.Istina je verovatno negde između.Niko tu nije mala maca.Da se razumemo apsolutno nisam za nasilje nad ženama ali u zadnje vreme je neka epidemija“ femino nasilja“ i smeštanja i etiketiranja, možda opravdano ali možda i ne.

  7. Pa cinjenica da je clan SNSa, a i odlikovan, nema sumnje da je fin i obrazovan. Mislim cak, po analogiji, da si i ti Sumadinac fin i obrazovan.

  8. Iscenirano,snimak star(svi u zimskoj garde-robi).Više je ona njega napadala,i fizički,i
    verbalno.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 9

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.