SNS: "Danas" organizovano diskredituje Vučića

Gordana Suša: Pokušaj vlasti da nas ukalupe - ali to neće moć
Na sajtu "Necenzurisanih laži" Informativne službe naprednjaka stoji da je od 151 tekstova o toj izložbi, naš list objavio skoro polovinu

Ostavite komentar


  1. Bitno da napada Miškovića, a Kostića i Mitrovića "ni ne poznaje". Pretpostavljam da čovek nije platio zakup Srbije pa nije podoban… Kakvi su to likovi, koja kombinacija moći i bezobrazluka.

  2. Opusteno. Nema veze ko je protiv koga. Bitno je da vidimo da mediji mogu slobodno da izvestavaju. Smeta mi samo tabloidizacije medija, ali je to izgleda neminovnost da bi se povecala prodaja cemu svi teze.

  3. Ne pratim koliko se kojoj stranci ili pokretu daje prostora – ali vrlo često "Normalni" komentari ne mogu da dođu do izražaja od silnih botova SNS kojima se u Danasu daje i previše prostora a brišu naročito oni koji se kritički odnose prema Đuriću npr. i radu vlade na mom KiM.

  4. Imao je jako bitne sastanke u Davosu i sigurno je uradio nesto dobro za Srbiju,jedva cekam ukljucenje.

  5. Joj mukica, pazite da mu ne povredite ego. Dusa od coveka radi 100h dnevno da bi nam 2017 zivot bio bolji…

  6. Posto nikada nista nije radio, vec se samo bavio, ne potilikom, vec politikantstvom, AV je JEDINO dobro naucio: da LAZE! Sve sto radi, govori i NAREDJUJE drugima da rade je cista manipulacija. Posto je nestabilan, svaki potres kod njega izaziva lavinu. Ne moze da se uzdrzi. Tako je Savamala posledica njegovog razocarenja izbornim rezultatima, a ovo sto nam se desava u poslednje vreme (od svadje sa susedima, do prebijanja dece, uz mnogo toga izmedju) je reakcija na zalosnu cinjenicu da NEMA koga da predlozi za predsednika. Ljut je i OPASAN! Ov nece nikada priznati poraz. Cekaju nas opasna vremena.

  7. Neki na izložbama sat vremena gledaju naslikanu kocku, ova ekípica "intelektualaca" na ovoj slici dubokoumno i sa filozofskim stavom posmatra kolaže iz novina a sama "izložba" je toliko morbidna i glupa što je tipično za ovakav sloj ljudi, svaku glupost, šund i kič žele da predstave u najboljem svetlu jer su to i njihove urodjene osobine.

  8. DANAS,ovci,NISU OSTAJALI ,,DUŽNI ,, NI Prošlim ni predprošlim,GLAVONJAMA, A OVAJ Je NAJVIŠE ,,Pomenut, Sa SVIM SVOJIM UVLAKAČIMA jer IMA TOLIKO ,,SPONTANIH,,MATERIJALA Da BI PREKORAČIO,,I Svaku moguću ,CENU,,ubačenog bota,, ANGAŽOVANOG,,ZA ONO napreDNO OGLEDALO.,, Koje IM SE,,TAKO NESVIĐA,,.Pošto odlično barataju ALHEMISKIM PODACIMA, mogli BI DA SE POTRUDE Da I ,,OGLEDALO,, ODGOVARA,LIKOVIMA,, I TO BAŠ SA OVE,,PRIGODNE,,SLIKOVNICE,, ,,spasilaca,, Srbije..Kriva ogledala su zna se zA KOJA MESTAi za koje potrebe.,.NaNAŠU,,Sreću,,,Su u posebitim,,elitističkim ložama,,.Sve sami,,eksperti,,napreDNO skockane Srbije..Oni NEKI TAMO NEIDIOTI I ,,SOROŠEVCI,,SA ,,KVAZIINTELEKTALCIMA ,,SAMO SU VERNI PRATIOCI,DANAS,a i svih njihovih PRAVIH,,zanatlija ,,od pera i bez onog,,prepoznatljivog,,prsta, ka Danas,u.Za,,uvredljive,,dušice SPAS JE U INFORMERKOJ ,,ENCIKLOPEDIJI,,.

  9. Vučić organizovano diskredituje samog sebe, napadajući medije koji objavljuju istinu i odbijaju da posmatraju svet kroz ružičaste naočare.

  10. Mislim da je idealno postaviti izlozbu u vozu (oslikanom) na relaciji Beograd Raska koji putuje 9 sati. Dovoljno vremena da se dive izlozbi i da relacija postane rentabilna 600.000 clanova/putnika.

  11. "Silne reforme"koje su izveli svode se na povecanje taksi i poreza i smanjivanje plata i penzija!
    One iz silnih agencija koji imaju najvece plate nisu dodirnuli! To je bruka ove Vlade!

  12. Najviše od svega volim kada o sebi pričaju kao o "novoizabranoj" vlasti. Bezobrazluk neopevani. Tako nam i treba…

  13. "Danas" nema veza sa diskreditacijom premijera, jer je on sam ,licno srozao svo ugled kod naroda. Da je govorio istinu i da nije pricao bajke i lazna obecanja, do ovoga nebi doslo. April je mesec budjenja naroda Srbije.

  14. Evropa i sire su ga sjajno skenirali:ego veliki kao planina,nerad i neznanje evidentno ali presvuceno u polulizam i Putinovu autokratiju.
    Kako smo birali,tako nam je,a jos gore sto i nismo imali nikakav izbor.
    Najvise mi smeta autizam i apsolutna nespremnost da slusa druge i drugacije u zemlji.Sedeti na Pinku ili sa Maricem govori vise od hiljadu reci o vladi,premijeru,njegovoj nesrecnoj stranci i svima nama.

  15. "Necenzurisane laži" – cenzurisana istina! Postoje milioni komentara (piše narod) u nekoliko sporednih novina, koji se vrte u krug izmedju komentarista, koji kritikuju veleizdajnički Briselski sporazum (BS). U komentarima veliko dragoceno vreme se gubi. Ako jedan gradjanin napiše 100 komentara: Zašto se 4. g krije tekst BS? … krije Predmet BS (primopredaja teritorije)? Zašto je celo KiM predato Albanccima…? … A Vučić, Dačić, Nikolić… ne odgovaraju na kritike (prave se englezi) – nego to proglašavaju najvećom slobodom govora i izražavanja na Balkanu – to je cenzura (i nagomilan gnev naroda)! Da su u startu odgovarali na kritike – ne bi bilo milione komentara i gubljenje vremena, nego bi bilo hiljade! Primera radi, danas Vučić na konferenciji za novinare (svoje izabranke sa pripremljenim pitanjima) kaže: u razgovoru sa Mogerini i Merkelovom, rekao sam da razgovori u Briselu neće biti jednostavni… s dve suprotstavljene premise, "Oni da je Kosovo nezavisno, mi da je deo teritorije Srbije"(!). Pogledajte kakve budalaštine priča – preskače "sporazum" u Briselu koji je sa Dačićem potpisao i predao teritoriju, zamenjuje teze i pravi nas budalama? – Gde piše u BS da je Kosovo deo ter. Srbije? To je huškanje Srba na Kosovu da govore da je K. srpsko i da ih zbog toga Albanci prebijaju i maltretiraju? Isti Vučić je ranije vršio političko nasilje nad Srbima da izadju na izbore u državu Kosovo, u njihove institucije? Ista perfidna taktika i sa "vozom" (zamena teze): AV poslao provokatorski voz… a optužuje Kosovo da je htelo da isprovocira rat (iako su oni na vreme upozoravali da će svim legalnim sredstvima da zaustave voz na granici i da odbrane teritor. integritet i suverenitet države Kosovo po Briselskom sporazumu). Neka AV prekine BS i poništi granicu, tada će mo verovati da je KiM deo Srbije? Sledi kratka analiza Bris. sporazuma: …

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.