“SNS mi uništio karijeru”: Surduličanku propitivali zašto sedi u određenim kafićima 1Surdulica / Foto: wikipedia Ant83

Marija Stefanov iz Surdulice je mašinski inženjer, koji danas vodi piceriju. Takvom razvoju karijere se nije nadala, ali tu je gde je zobg, kako kaže, torture Srpske napredne stranke.

„Što se tiče SNS stranke, 2016. njihovom inicijativom i torturom nada mnom izgubila sam posao. Radila sam kao diplomirani mašinski inženjer. Završila sam fakultet u roku, prosek 9,6“, ispričala je za N1 Marijana Stefanov.

Stefanov je radila u “Đerdap usluge”, istom preduzeću kao i njena sugrađanka Jovana Brajović, koja je u ispovesti za N1 priznala kako i zbog čega je bila bot SNS.

U ovoj firmi, koja je u sistemu EPS-a, posle završenog Mašinskog fakulteta je prošla praksu, pripravnički staž, pa dobila ugovor na određeno.

„E onda, kad su počeli oni izbori, bura u našoj državi, oni su počeli torturu nada mnom. Da idem da se učlanim u stranku, da idem da lepim plakate. Onda su počeli da mi govore zašto sedim u kafićima gde su njihovi politički protivnici, zašto idem na fudbalske utakmice. Gledalo se sve“, priseća se Stefanov.

Ona to nije želela da trpi, tako da obaveze Marijane Stefanov više nisu obaveze mašinske inženjerke. Posle otkaza radila je u piceriji, pa vremenom preuzela posao.

„Volim ovaj grad i neću nikad da odem. Uvek ću da se snađem i da zaradim. Ali sad, što su oni meni uništili karijeru i moral, nema veze. Idemo dalje. Valjda postoji neko bolje sutra“, poručuje Stefanov.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari