SNS: Restoran na Banovom brdu nije spaljen, došlo do zadimljenja dimnjaka

Ostavite komentar


    1. Pitam se:Ne verujeć SNS jer želiš da veruješ lažima opozicije.Najbolje bi bilo da odeš na Banovo brdo i da vidiš da taj restoran se tamo nalazi i da nije spaljen.

    2. Pitam se:Pa veruj ti Zoranu Živkoviću koji je poznat po svojim lažima. On tako dobro slaže da i sam veruje da je istina.

    3. Možda zato što su pokušali da demantuju dve od tri navedene stvari? Nazvali ih lažnim pričama, a dogodile su se? Nisu demantovali bačenu bombu? Ili jednostavno što pripadaju Samohvaljenoj Nazadnoj Sekti.

  1. Raspala opozicija, a posebno ovaj štrokavi Živković, sem plasiranja ovakvih besmislenih laži i napada na aktuelnu vlast ništa drugo nemaju da ponude ovom narodu.Svi su ih zapamtili kao lopove, nasilnike i lažove zato i nemaju podršku

    1. Posao kada s eradi treba da se uradi valjano a ne na vrat na nos kao sto su to onomad radili opozicionari Djilas i kompanija, pa nista nisu uradili.

  2. SNS ili policija. Ko izdaje saopštenja!? Možda je SNS preuzeo i čitavu policiju kao i državu. Ostalo je malo novinara koje još ne mogu da „usvoje“ i sve bi ovde bilo idilično. Plate nikad veće, posla nikad više, Kosovo ne postoji a garađani su kao turisti voze na Žičari. Kada dođeš na jednu stranu čeka te sendvič a kada se vratiš, daš glas Vučiću i tako se vozamo u nedogled. E nema žičare i vožnji se bliži kraj.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.