SNS Vranja: Znate li ko je profesor Antić organizator „ekološkog performansa“ ? 1Protest u Vranju, Foto: V. Ristić

Reagujući na danas organizovani ekološki performans u Pešačkoj zoni u centru Vranja Gradski odbor SNS žestoko je optužio profesora Dragana Antića, nazivajući ga „dilerom marihuane“.

U saopštenju SNS dostavljenom dopisniku Danasa navodi se da je „kao student, aktuelni profesor geografije Dragan Antić privođen od strane MUP zbog uzgoja marihuane“.

Naprednjaci Vranja u saopštenju nazivaju“profesora  Antića „El Čapom“ ukazujući da se radi „o licu za koje se ne zna kako je dobio licencu za rad u prosveti“, kao i to da „oni imaju obavezu da na ovo ukažu nadležnim prosvetnim institucijama“.

Antić je na danas održanom performansu u centru Vranja naveo da će „nastaviti da se bori za ekološke principe mimo i jedne političke stranke već samo sa građanima koji se bore za očuvanje zdrave životne sredine“.

Prošle subote Dragan Antić je na protestu tridesetak građana na Trgu „Staniše Stošića“ novinarima izjavio da „podnosi ostavku na saradnjuu sa Skupštinom slobodne Srbije“.

Na danas održanom ekološkom performansu u Vranju nije bilo predstavnika ni jedne opozicione političke stranke, osim jednog člana SPS koji se slikao sa prisutnim građanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari