SNV Kosova i Metohije: Patrijarh Porfirije nas ne prima jer se ne slažemo sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. SPC je nažalost postala sluškinja kriminalnog autaritarnog režima

  2. On nije poglavar SPC nego političa! Oni pričaju ovom napaćenom kako treba da se živi skromno a oni imaju vozni park o ko zna koliko miliona eura. Takvu bahatost čak ni kod ovi političara nećete videti. Crkve prave od donacija naroda a oni žive kao šeici!

  3. Da ima zakona u Srbiji,mantijaški bradonja bi bio na robiji.Manipulator koji se uhlebijo na budžetu Srbije.

  4. Porfirije je odavno učlanio SPC u Vučićevu SNS partiju. Umesto da izvršava svoje dužnosti prema vernicima, krši ustav i diletantski se meša u politiku zemlje.

  5. Čini se da je duboko podeljeno mišljenje među Srbima na Kosovu i Metohiji o odnosu Crkve prema politici, što dodatno komplikuje već kompleksnu situaciju na terenu.

  6. Izjava SNV-a ukazuje na potrebu za transparentnošću i dijalogom između crkvenih i političkih lidera kako bi se izbegle percepcije pristrasnosti ili favorizovanja određenih političkih struja

  7. Pazrijarh i crkva nikad neče priznati Kosovu i največa opasnost da se otmu crkve je nazavisno Kosovo! A, vaši mentori skupa sa zapadnim partnerima su promoteri toga procesa!J A S N O!

  8. Prosto je neverovatno koliko ponižavao sami sebe a naročito Patrijarha,pa zar vi stvarno verujete da je Patrijarh toliko politizovan da mu je Vučić nadređeni,daj ljudi uozbiljite se.

  9. Ovi sa Kosova počeli da se bude iz teške kome. Dobro jutro. Da nije malo kasno?

  10. Patrijarh? gde vi vidite Patrijarha? Mislite neimar, najveći investitor i graditelj skupocenih stanova po Beogradu na besplatno dobijenom zemljištu, na njega ste mislili u tekstu zar ne?

  11. Svasta bih napisao za ovog slugu rezimskog ali znam da mi necete objaviti komentar

  12. Izgleda da samo Vama nije JASNO da je KIM nezavisna drž.i da to dobro zna i ovaj patrijarh i umesto da traži da na svim našim svetinjama na KiM dobije suverenost,on kao i Vi samo verbalno ne priznaje Kosovo.Ne radi se to tako oče Vajo! JASNO!

  13. Porfirije Peric je veliki manipulator i skupa sa Vucicem najveca pretnja miru na Balkanu

  14. Добронамерност је Србе увек скупо коштала па и сада је тако. Веровати Вучићу и Порфирију је сигурно пропадање. То је братски криминални тандем који ради у систему за уништавање Србије и народа.

  15. Dragi prijatelji ne gubite više vreme sa tim opskurnim likovima,uzmite stvari u svoje ruke! U se i u svoje…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.