Radnici u socijalnoj zaštiti najavili štrajk upozorenja na protestu ispred Vlade Srbije: Stajemo sa radom na sat vremena (FOTO/VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Социјалних радника је мало а социјално угрожених превише . ЦЗСР у Бору је био наметнут додатни посао . Општина је обећала грађанима са станарским правом 15 000 социјалне помоћи . Радници Цента су радили од 7 до 19 часова . Зашто то није ишло преко Месних заједница ? Да би нас Господар још једном понизио .

  2. Samo ispravka u Somboru u staračkom domu cena rada za negovatelje je4,697 din.a ne kako navode jer ja radim taj posao već 27godina i plata sa svim dodacima je malo iznad minimalca.Tek toliko da se zna.

  3. Slazem se,radim u ustanovi socijalne zastite dve godine,imam 4.stepen ss.a plata mi je ispod minimalca.

  4. Dal je realno da vlast na svaki strajk i pitanje povecanja mizernih zarada odgovara da milostinjom od 10.000?dal je realno koliko misle da smo glupi i da ne vidimo pokusaj ponizavanja

  5. Како смо то видели са радницима поште и пољопривредницима, избори су одлично време да притиснеш власт да ти испуни захтеве.

  6. Da su vece plate bili bi manje korumpirani….
    A sta je sa otetom decom i drugima kojima navodno pomazu, a na stetu te i takve „pomoci?“

  7. A koliko su tek ljudi, porodica unesrećili isti ti „socijalni“. Svako iz svog okruženja zna bar za jedan slučaj

  8. Moja podrška socijalnim radnicima. Ja kao samohrani otac, znam kolko su meni i mojim kćerkama pomogli radnici Centra za Socijalni Rad u Senti, a vidim i to kolko rade za bednu platu. Tu su svakog dana, da nam pomognu, zato moja podrška iz sveg srca. Samo napred, zaslužili ste!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.