Reporter Danasa na Železničkoj stanici u Novom Sadu: „Soko“ redovno „leti“, ali danas sa zakašnjenjem od minut, dva

Ostavite komentar


  1. Videćemo cene posle izbora! 5 MW! 1250 TA peći od 4KW! Valjda će da se napaja iz naših „Atomskih elektrana ili vetrogeneratora“!? Pre će da bude iz onog blata iz Obrenovca! Možda će on i da juri, ali će jadni Srpski narod morati da cvokoće od zime, i da se kupa u koritu, sa vodom ugrejanom na Smederevcu, jedanput nedeljno!!!

  2. Primetio sam na snimku sa promptivne vožnje dve šiparice, koje su buljile u svoje mobilne, i pokazivale jedna drugoj nešto na telefonima! Šta je ustvari bio cilj nihovog promotivnog putovanja? Možda nikad nisu videle BG? Telefonima su mogle da se igraju i negde na klupi! Očigledno ih nije zanimao voz, a još manje ih je zanimala njegova brzina, jer nisu ni posmatrale kroz prozor voza!

  3. Stekao sam utisak da tekst ima nastavak ? Kao da nije ceo ? I jel valja ? Ne valja ? Nič ne vem ?

  4. Tekst nazalsot nije ono sto se ocekuje od ovog lista. Danas je uvek bio ispred svih i tako treba i ostati. Zato nastavite da pisete prifesiinalno kako ste uvek i radili. Za stvari koje su dobre pisite dobro, a ne nekim losim/cinicnim tekstom, pa makar te stvari napravila i ova vlada koja nije ni po mojoj, ni po vasoj meri… zapravo po retko cijoj je…

  5. Svakako da je dobro da je konacno bar do Novog Sada ponovo pustena pruga posle nekoliko godina zatvora sto je za evropske prilike nedopustivo. Sada niko ne sme da se oglasi sta je sa ostatkom pruge do Subotice i da li ce takode biti nekoliko godina odsecen Beograd od Budimpeste ili se gradi iastovremeno sa saobracajem koji bi morao da postoji! Ako ne onda nam sleduje dok i Madarska ne napravi prugu za velike brzine 10-godisnji prekid saobracaja sa Evropom! Takode niko ni ne pominje vise prugu za Sid iako je od Tovarnika vec 10-tak godina za 160 km/h pa je ovim i voz za Zürich odnosno Ljubljanu vec dugo ukinut a u novom redu voznje od decembra na velika usta najavljeno 10 pari medunarodnih vozova od kojih saobraca samo 1 jedini nocni za Bar! Dakle, samo se ponavljaju male pozitivne informacije i od strane resornog ministra Momirovica a ostalo nikako!

  6. Koliko cinicna reportaza,ocekivao sam da nadjete neke ozbiljne zamerke,kad ono voz kasni minut,strasno

  7. Ne razumem zašto vam toliko smeta nesto sto se uradi u ovoj zemlji da li to uradio Vučić Tadić ili Dačić bitno da se radi… Naravno da treba Jos mnogo da se uradi i da se sredi ali koliko sam video meni je ok. Budite malo realni…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.