Na centralnom gradskom trgu u Somboru u subotu riba je kuvana u 312 kotlića, nije bilo lošeg paprikaša, a po oceni žirija najbolji je skuvala ekipa Varaličarenje, kojoj je pripao Zlatni kotlić, slika Milana Konjovića i kućni bioskop. Za 312 stolova sedelo je više od 3.000 osoba, a gotovo svi okolni kafići i bašte bili su dobro popunjeni.

Na centralnom gradskom trgu u Somboru u subotu riba je kuvana u 312 kotlića, nije bilo lošeg paprikaša, a po oceni žirija najbolji je skuvala ekipa Varaličarenje, kojoj je pripao Zlatni kotlić, slika Milana Konjovića i kućni bioskop. Za 312 stolova sedelo je više od 3.000 osoba, a gotovo svi okolni kafići i bašte bili su dobro popunjeni. Zabava uz Garavi sokak, novosadske tamburaše Zorule i Romano 4 potrajala je do sitnih sati. Ova turističko-zabavna manifestacija pobudila je veliko interesovanje, a Somborci jedino mogu da žale što nemaju veći trg, pa da se riba, kao u Baji (Mađrska), na primer, kuva u 2.500 kotlića, za 25.000 lica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari