Kragujevac: Najavljeno spaljivanje „antinarodnog lista“ na sledećem protestu

Ostavite komentar


  1. Spaljivanje organizuje sns jer hoce da prikaze opoziciju kao netolerantnu i agresivnu.

  2. VElika podrska kragujevcanima u borbi protiv patoloskog veleizdaqjnika /

  3. Ne palite novine. To su fašistički metodi. Ko sad pali novine paliće i one druge kad mu ne budu po volji. Informer ne treba paliti, on će sam od sebe nestati čim se malkice promeni klima.

  4. Ko je beše ono sašljivao tridesetih i četdesetih pošlog veka novine i knjige?…

  5. Kad proes u Kragujevcu organizuje jedan osamdesetpetogodišnjak, istaknuti član Dosovske vlasti krajem devedesetih i posle 2000. koji je svojevemeno tražio da se ukine snažna antiratna i komemorativna manifesacija u Šumaricama „Veliki školski čas“,a kada mu to nije uspelo zbog reaggovanja Kragujevčana, zabranio da se u oktobru 1999. kraj spomenika streljanim djacima izvede poema književnika Slobodana Pavićevića jer tu pominje NATO u negativnom kontekstu,onda je mnogo toga jasno.Ili,kad u organizaciji potesta učestvuje bivši votditelj adio Kagujevca poznat po neprofesionalnom i nemoralnom ponašanju i činjenju takvih dela da je uzimao pare od pevača da bi nastupiali u emisiji koju je vodio,a pare stavljao u svoj džep – postaje sve mnogo jasnije.Ovo je sve proverljivo ,a ako se tome doda i najava spaljivanja novina ispred Prve kagujevačke Gimnazije, najuglednije i najstarije srpske gimnazije, jedino što može da se kaže – ne hvala, ovakvi protesti su samo kontraproduktivni.

  6. Da, ne treba spaljivati….treba ih procitati okupljenima…recimo izvestaj Informera sa poslednjeg protesta…..eto, to je dovoljno da se ljudi nasmeju, ali…i da se zabrinu, naravno.

  7. Spaljuju novine, dave vudu lutke, nose sektaške maske… i smatraju se urbanim gražanima.

  8. Gospodine Anticu malo ste preterali a, sto se tice spaljivanja novina i knjiga, zna se dobro ko je to u blizoj i daljoj proslisti radio.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.