Spasioci Gradskog zelenila spasili muškarca koji je pao u Dunav sa Mosta slobode

Ostavite komentar


  1. To detence može biti princeza samo mami i tati, mi nismo kraljevina ne živite u zabludi, strašno. Odgajiće dete s tim tripom da je princeza, koga, čega? Kog prestola i dvora? Klasik paraziti.

  2. Жива била, мала принцезо! Нек ти Бог да дуг, и сваким добром, благословен живот! Да волиш и поштујеш свој народ и своју земљу.

  3. На многаја љета, нека подари Бог нашој краљевској лози здравља и среће. С вером у Бога за краља и отаџбину. Живела Краљевина Србија.

  4. Apelujem na osobe koje naiđu na čoveka u nevolji (u ovom slučaju na mostu), ako nisu u situaciju da pomognu, da se ne hvataju mobilnog i snimaju. Sve češća pojava koja zaslužuje javnu prozivku makar!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.