SPC apeluje na roditelje i učenike da odbrane svoje pravo na pohađanje predmeta verska nastava

Ostavite komentar


  1. Moja cerka ide na gradjansko a sin na veronauku…
    Ne znam čemu komplikovanje teme,sve je stvar izbora..

  2. Polaznici moraju da imaju slobodu izbora izmedju Pahomija i Kačavende!

  3. verujte u cega hocete a decu ostavite na miru da kad odrastu izaberu sami kome i kakoce verovati

  4. verujte u cega hocete a decu ostavite na miru da kad odrastu izaberu sami kome i kakoce verovati cemu prisila i ko predaje sta crkva je odvojena od drzave ima mnoga bogadstva koja uzivaju pa o tom nek misle negde drugo a ne u skolama da decu uce kako da svoje bogatstvo ocuvaju za mali broj izabranih pedera i pedofila

  5. Da li su u verskoj nastavi zastupljene sve veroispovesti na teritoriji Srbije?

  6. Zasto je SPC uopste potreban ovakav apel? Duboko nesto nije u redu sa SPC i izvodjenjem verske nastave u skolama pod pokroviteljstvom SPC i placanjem veroucitelja od strane drzave. Tu se vidi sprega drzave i crkve.

  7. Neka svako odluči za sebe. Svaki pritisak je suvišan. Evidentno je da se mali fond nekim nastavnicima popunjavao časovima Gradjanskog vaspitanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.