Srpska pravoslavna crkva: Raščinjeni đakon na proslavi „Oluje“ ne predstavlja SPC

Ostavite komentar


  1. Neverovatno koliko je Srba koji bi i rodjenu majku prodali za neki sitnis… Lik prvo izjavljuje da nema blagoslov SPC, da je dosao u svoje ime a vec u sledecoj recenici izjavljuje da predstavlja SPC. Nejasno je i sta se zeli postici ovakvim pajacima? Da li Hrvati zaista misle da ce nesto postici sa ovakvima?

  2. Ko će vas da raščini? Klečite pred Vučićem, radikalom, huškaĉem i nacionalistom koji je jednako odgovoran za egzodus Srba iz Hrvatske kao i braća mu, hrvatski nacionalisti. Izgleda da je i Bog digao ruke od SPC. Sreća pa nam SPC ne može ogaditi,oduzeti ili zabraniti našu pravoslavnu veru..što je jedino i važno. A ne crkveni trgovci koji se zaklinju mafiji.

  3. A kada smo mi u Darbiju, Engleska dobili njega kao Svwstenika po preporuci prote Stokica i nismo bili zadovoljni tj meni je bio cudan proglaseni smo za nerazumne i protiv Crkve. Moj osecaj me nije nikad prevario. Hrvati imaju pravo da slave jer su pobedili.

  4. Taj covek je sve pametno rekao. To je put ka pomirenju. Ovo sto radi SPC je put u nove sukobe.

  5. Kakve veze ima sto je bio na obeležavanju oluje bio je i Porfirije vuckov rodjak u Loznici pa nije osudio pokušaj kopanja litijuma.manja steta ovaj sto je bio u rvatskoj

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.