SPC donirala novine privremenim bolnicama u Beogradu, Novom Sadu i Nišu

Ostavite komentar


  1. Uh, dobro je, zbog naslova sam pomislio: valjda nisu donirali blatoide sa kioska.

  2. Što bi rekla moja pokojna Baba: „Pretrgli su se sine“.

  3. Ala se pretrgoše!!??? Imaju li glavešine u ovoj našoj crkvi imalo mozga i morala u tim svojim glavama??? Nadam se da znaju da Bog nije njihovo vlasništvo i da čovek može da bude vernik i bez odlaska u crkvu. Patrijarh Pavle, da je živ , umro bi od stida u šta se sveštenstvo pretvorilo!!!

  4. Majko mila. Ovoj sekti nije palo na pamet da podeli bolesnima pršutu i sira, voće, sirupe za grlo već peopagandu. Isti su kao huligan vučić, i najveću nesreću u poslednjoj deceniji koriste za manipilaciju i propagandu.
    A sa gradnjom luksuznih stambenih i poslovnih objekata kod Merkatora u Beogradu i na drugim atraktivnim lokacija ne staju. Uzgred ne plaćaju poreze jer se radi o „crkvenoj zemlji i crkvenim poslovima“, a cena po kvadratu stana preko 3.000 eura. Kako delite profit popovi? Imate li dovoljno, ne bilo vam ikada dosta !
    Uh.. ogadili ste se svima! Posebno popina na čelu sekte.

    1. A sta bi ti da crkva deli, zutu stampu. Postoje pri crkvi ustanove i fondovi za pomoc i o tome se ne prica mnogo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.