Poziv Zlatibora Lončara da se SPC opredeli o doniranju organa: Iskren apel ili populistički potez?

Ostavite komentar


  1. Znate kako, svet se menja, medicina se razvija, ljudski zivot nema cenu i treba uvek teziti pomoci i spasiti zivot svakom coveku pa makar to bilo i presadjivanjem organa od drugog coveka, coveka koji bi donirao organe.

  2. Kakve veze sa tim ima SPC? To se reguliše na nivou države, a ne Crkve koja ne sme da se meša u pitanja koja nisu verske prirode.

  3. Zasto bi se crkva mesala u donaciju organa svaki čovek ima slobodnu volju dali zeli biti donor organa

  4. Ako mi, kao društvo u 21. veku, čekamo dozvolu crkve za transplantaciju, onda ili sa nama nešto nije u redu ili ministar da odmah podnese ostavku.

  5. Samo nastavite patrijarhu da zidate vilu na Dedinju i obnavljate od nasih para,a onda tkzv ministar kuka kako do njega i crkve ne moze da dodje..Ulazite i dalje ..i popovi bez poreza i zakona nek deru mucen narod kako im se cefne za svadbe ,krstenja i sahrane…A kad treba nekom jetra,roznjaca,srce…onda nek pricaju bajke i zatupljuju narod.Videli bi kako je biti neko ko ceka organ da im je iz kuce.

  6. To je pitanje za gradjane! I pravnike! A ne bradate mafijase bez poreza!!

  7. Šta SPC ima sa ovom temom u sekularnoj državi? Osim toga, SPC je još uvek u srednjem veku.

  8. Da pitam vas „objektivne“. Zasto u svemu sto uradi vlast vidite zaveru, neiskrenost, populizam… ? Kakve veze ima da li je iskreno zatrazeno ako daje konacni efekat koji donosi boljitak!?

  9. Ја тражим начин,да поништи моју донорску картицу,баш због ових на власти,јер не бих желео да они располажу мојим органима,и да спасавају своје који чине зло Србији.Корупција је њихов заштитни знак.

Ostavite komentar


Društvo

"Nije dostojan da predstavlja ljude koji obrazuju i vaspitavaju": Srbija centar traži razrešenje Marka Atlagića sa mesta predsednika skupštinskog Odbora za obrazovanje 8

„Nije dostojan da predstavlja ljude koji obrazuju i vaspitavaju“: Srbija centar traži razrešenje Marka Atlagića sa mesta predsednika skupštinskog Odbora za obrazovanje

Stranka Srbija centar (Srce) zatražila je danas hitno razrešenje predsednika Odbora Skupštine Srbije za obrazovanje, nauku i tehnološki razvoj Marka Atlagića, smatrajući da je njegovim izborom “uvređena cela zajednica prosvetnih radnika" i da "nije dostojan da predstavlja ljude koji obrazuju i vaspitavaju".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.