SPC: Nema dileme, vojska Kosova usmerena protiv Srba

Ostavite komentar


  1. Ako je vučić rekao da će da zaštiti Srbe na Kosovu i Metohiji,to znači da NEĆE! Kao što je rekao da se sigurno neće kandidovati za predsednika pa se kandidovao,i kao što je rekao da će objaviti mnogobrojne tajne ugovore pa nije objavio,
    kao što je obećao tv duel s pet opozicionih kandidata pa ga nije održao,kao što je obećao Zakon o poreklu imovine pa ga nije doneo u ovih 7 godina apsolutne vlasti,kao što je obećao rešavanje 24 sporne privatizacije pa ih nije rešio,kao što je obećao procesuiranje haradinaja pa je s njim ušao u koaliciju te ga glasovima tzv.“Srpske“ liste(kosovske ispostave SNS-a) postavio u premijersku fotelju,kao što je obećao rešavanje slučaja ubistva Olivera Ivanovića pa sada sve čini da se
    nikada ne reši,…kao,kao,kao,kao…
    Mogu do sutra da nabrajam sve njegove laži,zamene teza,demagogiju,brojne nedoslednosti i neverovatnu prevrtljivost.
    Dakle,svima je već odavno jasno da sve što vučić kaže,obeća ili najavi- uradi upravo sve suprotno od toga. Svima osim odnarođenoj gospodi iz vrha SPC-a. Čini mi se da je njihov glavni cilj ne razjariti i ne zameriti se vučiću, jer bi im ovaj inače mogao uvesti PDV i fiskalne kase. A to bi za gospodu prepoznatljivu po luksuznim crnim limuzinama bila veća tragedija nego gubitak Kosova i Metohije. Pa zar njihovo dosadašnje sramno ćutanje na neustavno i protivzakonito delovanje „ace srbina“ i njegove kriminalne bulumente ne potvrđuje ovu činjenicu?
    Da li se to samo meni tako čini,ili još neko deli ovo mišljenje?

  2. Opravdana je strepnja SPC ukoliko imamo u vidu sve strahote koje je srpski narod proživeo na teritoriji Kosova, ali i cele bivše Jugoslavije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.