Dok ceo svet obeležava zlato Novaka Đokovića, SPC se tek danas oglasila o otvaranju Olimpijskih igara (26. jula): Skandalozni performans

Ostavite komentar


  1. Crkva ne shvata da je njeno vreme kada je imala uticaj u svim sferama života prošao a odnos običnog čoveka prema njoj sveo se samo kao
    Orkestar za svadbe i sahrane

  2. Што се ПОПЕ не огласи у ЛОЗНИЦИ против РИО ТИНТА.

  3. Suštinski, svaki sport u kome se teži da se bude bolji od drugoga je antihrišćanski. Ali se toleriše i Crkva ne komentariše takva dešavanja. Za vreme Cara Solomona olimpijske igre su bile zabranjene.

  4. A rijaliti program na nacionalnim frekvencama NIJE „skandalozni performans koji se teško može nazvati čak i potkulturnim“?

  5. Ne zna ova jadna „srpska crkva“ ni gde se nalazi, ni u šta udara. Otuđena je i od Boga i od vere i od naroda. Posvećena je jedino ubiranju novca i podršci svom političkom krilu koje predvodi aleksandar vučić. Naravno, i modernizovanju voznog parka članova Centralnog komiteta i šireg rukovodstva SPC.

  6. Vi ateisti i nevernici,bogumili i ostali…Ne razumete da Crkva nije privatna institucija.To je van vremenska organizacija stara preko 1000 godina.Nikad ne žuri i ne donosi odluke preko noći.Neće biti kopanja i Rio Tinta.
    Živela Srbija…Živeo narod Srbije…

  7. Mlako im je saopštenje. Kao i pape Franje.

    Uzgred, i iedni i drugi bi morali po definiciji da budu protiv OI, koje su paganska svetkovina. Bila i ostala.
    Naravno, i svaki sport je radikalno antihrišćanski

  8. A zar je“pristojno“ka
    d svešteno lice SPC
    vozi automobil od
    100 000 eur?Neko je
    licemeran.Ko?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.