U Ulici srpskih vladara u Pirotu otvorena je kancelarija Koalicije za Pirot – Vladan Vasić i Ujedinjenih regiona Srbije (URS). Svečanosti otvaranja i osvećenja prostorija, pored čelnika lokalne vlasti, koalicionih partnera i direktora javnih preduzeća i ustanova, prisustvovali su i član predsedništva URS-a Vladimir Ilić i državni sekretar u Ministarstvu za NIP Milan Đokić.


 – Prvi cilj nam je da na naredim izborima u Pirotu pobedimo, a drugi da formiramo vlast sa partnerima sa kojima imamo izuzetno dobru saradnju, rekao je predsednik opštine Pirot i čelnik KZP-a Vladan Vasić.

Vladimir Ilić je podsetio da je smisao formiranja URS-a ravnomerni regionalni razvoj i da se konačno zaustavi trend odlaska mladih ljudi ka Beogradu i inostranstvu.

– Ovih dana se polemiše o subvencijama za otvaranje novih radnih mesta koje daje Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja. Mislim da su to zaista najbolje potrošena sredstva iz budžeta, jer se brzo vraćaju u budžet i dobijamo novozaposlena lica i veću proizvodnju. Na taj način mladi dobijaju šansu da formiraju porodice i da ostanu u mestima gde su se rodili, rekao je Ilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari