Sprema se zamena rektoru Arsenijeviću

Očekuje se vruće leto na kragujevačkom univerzitetu

Ostavite komentar


  1. Sustina je u tome sto vlasti zele da na rektorsko mesto postave naprednjaka Nenada Filipovi a, koga na njegovom maticnom fakultetu nisu nikad hteli da izaberu za dekana, iako ga je Jeremiceva druzina kandidovala nekoliko puta. Njega je Jetemic bio toplo preporucio, dok je bio prorektor, tadasnjem rektoru Slobodanu Arsenijevicu i on ga je bio postavioza prorektora, ali ga je smenio posle nekoliko meseci zbog nesposobnosi i koruptivnost.

    1. Nije ga kandidovala druzina, vec SNS gromada Branislav Jeremic sa grupom akademika Kojica. I jos crnje, ljudi su tada na razne nacine primoravani da glasaju za Filipovica, pa opet nije prosao.

    2. Genijalan je taj SNS. Onaj ko puni dzepove SNS gromadi Jeremicu, za rektora! Pa samo zbog privatnog BIOIRCa pa je taj Filipovic u sukobu interesa. Ma kakve veze ima, taj je i prorektor bio da bi jace BIOIRC zaradjivao!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.