Prva izborna skupština Opštinskog odbora LDP Sremska Mitrovica održana je proteklog vikenda, a na njoj je izabrano novo lokalno rukovodstvo. Prvi čovek LDP u Mitrovici je dosadašnji menadžer opštinskog odbora i član Predsedništva LDP Aleksandar Gavrilović. Za šefa izbornog štaba za predstojeće lokalne i pokrajinske izbore izabran je Dragan Marković koji je tu funkciju obavljao i na janurskim parlamentarnim izborima.

Prva izborna skupština Opštinskog odbora LDP Sremska Mitrovica održana je proteklog vikenda, a na njoj je izabrano novo lokalno rukovodstvo. Prvi čovek LDP u Mitrovici je dosadašnji menadžer opštinskog odbora i član Predsedništva LDP Aleksandar Gavrilović. Za šefa izbornog štaba za predstojeće lokalne i pokrajinske izbore izabran je Dragan Marković koji je tu funkciju obavljao i na janurskim parlamentarnim izborima. Ovim je LDP u Sremskoj Mitrovici i zvanično krenula u izbornu kampanju za lokalni i pokrajinski parlament.
Na skupu je još jednom jasno iskazana odlučnost i spremnost da će se bez obzira na izborne uslove i izuzetno nekorektan odnos stranaka aktuelnog režima, boriti za one političke vrednosti koje je promovisao dr Zoran Đinđić. LDP smatra da je njihov uspeh na predstojećim izborima jedina preostala šansa za evropsku, modernu i humanu Srbiju, Vojvodinu i Mitrovicu.
Gost na Skupštini bio je član Predsedništva Nenad Prokić. On je rekao da stranku očekuje težak period jer živimo u okruženju koje će sve učiniti da neutrališe njihovo delovanje, ali da najnovija nezavisna istraživanja potvrđuju da snaga i uticaj LDP iz dana u dan rastu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari