Sputnjik: Ruski avioni počeli da sleću na aerodrom u Batajnici

Ostavite komentar


  1. Susedne drzave su sve u NATO, jedina slabost smo mi jer cemo modernizovati vojskusa tenkovimaizdoba Sovjetskog Saveza

    1. poslali i posade za tenkove???!! Pošto su naši otišli u Švabiju da voze kamione!!!

  2. Kako tumaciti pojam zajednicke eksploatacije na Balkanu? Ja ne zelim da delim bilo kakvo oruzje u mojoj zemlji sa stranim vojnicima.

  3. Stalno se pominju okolne zemlje. Nas je bombardovao NATO i ako nas neko napadne biće to opet NATO u kampanji protiv Rusije, ili Rusija u borbi protiv NATO ako se priključimo EU a moraćemo i NATO tada. Bićemo nafilovani raketama okrenutim ka Rusiji i postati naravno “ neprijateljska“ zemlja. Naravno Amerikanci će sa svog kontinenta da pritisnu dugmad za rakete a mi da gimeno kao njihovo topovsko meso i to od strane prijatelja. NATO i Amerika nemaju prijatelja, imaju samo interes slamanja Rusije i zauzimanje njihovih resursa koje će da prodaju naravno svojim “ prijateljima“. Nema džabe kod njih ni život.

  4. Prijatelji džaba krečite…debilizaciju Srbije ne možete da sprečite. To što ste odabrali komunoradikalsku bandu da u sprezi sa najgorim kriminalom i o lošem u zemlji bude vlast, govori ko ste vi i šta zapravo želite od srbalja. Jednom je ta banda ratovala protiv celog sveta i videli smo kako smo prošli a vama ako nije dosta vodite ih sve đuture u kremlj i naselje ih u neku vašu kritičnu zonu u sovjetorusiji dajte im svo to naoružanje pa nek ratuju za vaše interese direktno bez uvijanja…Čečenija bi bila dobra za početak ili možda da ih pošaljete na istok Ukrajine.

  5. „Za uslove Balkana, savremeniji tenkovi Srbiji nisu potrebni imajući u vidu slabosti vojski susednih država“, rekao je Boldirjov za Sputnjik.
    Pa sad, kako se uzme , to je tacno sto se tice samih tenkova, ali ako gadjaju iz vazduha nase tenkove uz pomoc NATOa onda nam ne trebaju nikakvi, najbolje bi bilo da i mi sve vodimo iz vazduha a da tenkovi budu neka zavrsnica, a pre toga da pesadija postavlja mine svugde, a onda da imamo i protiv tenkovske helikoptere ili avione sto bi bilo najbolje gde bi se protivtenskovski projektili liferovali na neprijateljske mete.
    Trebali bi za pocetak da napravimo makete tenkova a onda i medju njima po neki pravi da se nadje. Kako bi napravili makete u prirodnoj velicini ali koje se krecu isto kao i tenkovi al bez tenkista ili avioni makete koji lete bez pilota da li toga ima igde po svetu, stacionarnih ima lai onih koji s ekrecu bez posade ne znam.
    Pa cim ispale na laznu metu otkrijes ih i paljba.
    Ako bi se NATO ukljucio onda kao i Amerikanci sto rade, jako su pametni , oni to rade jos radi predostroznosti, imamo primer u Iranu sta se desilo, znaci kao i oni ali eto mi kada se vec nesto desi …..na primer neko je izbacio kastene bombe na recimo na nas aerodrom , odmah dron pa na onog ko predvodi NATO. Hoce jos da gadjaju sada sa osiromasenim uranijumom, dron pa na onog ko je postavljen VD za NATO.
    I tako ko je rekao rat …nema prljavog rata, svako ko ga vodi mora da dobije po njusci onaj koji je to naredio.

  6. To su takozvani Tenkovi koji su izgubili ma znacenju Ruske Federscije.Jer Ruska Federacija mora parirati NATO

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.