Sputnjik: Srbija od Rusije dobija još dva aviona

Ostavite komentar


  1. Ovaj Sputnjik doskora bejaše OK, ali sada je naprasno počeo da nas loži…Čist antropološki pristup. Poznaju dobro Srbe …

  2. Koliko se ja sećam vojska nikada nije kupovala ništa polovno, do sada, sve vlasti od 2000te pa na ovamo su urušile državu i vojsku toliko da su nam i polovne stvari preskupe. Najgore je što ne vidim izlaz iz ove situacije jer posle svakih izbora dolazi sve gora i bahatija ekipa. Mislio sam da od žutih ne može biti niko gori…kako se prevarih…

  3. Ako su ““donirani““ kao migovi, znaci da smo ih debelo platili…
    Dakle: "donirani migovi" su placeni "samo" 200 miliona, 6 komada = 33 miliona po komadu. Inace je cena za NOVI mig 30-50 miliona, polovni su oko 10 miliona, remont do 15 miliona po komadu.
    Racunajte sami: u najmanju ruku nisu donirani!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.