Sramne pretnje vlasnicima "Pelivana": Na udaru najstarija poslastičarnica na Balkanu 1Foto: Pixabay/Pexels

Vlasnici čuvene beogradske poslastičarnice „Pelivan“ koja postoji tačno 172 godine prethodnih dana doživeli su neprijatnost koju su morali da prijave nadležnim organima.

Vlasnici najstarije poslastičarnice na Balkanu Pelivan oglasili su se na društvenoj mreži X zbog neprijatnosti koju su doživeli putem telefonskog razgovora od, kako se čini, jedne mušterije, prenosi Nova.rs.

Naime, kako se čuje u audio snimku koji je objavljen na profilu ove poslastičarnice, ženski glas u telefonskom razgovoru psuje i vređa porodicu Pelivan na osnovu nacionalnosti.

„Ja pozivam sve Srbe koji budu dolazili u poslastičarnicu ‘Pelivan’ da malo tamo zaje*avaju radnike“, kaže žena, raspravljajući se sa nekim od članova porodice.

Zatim je nastavila da vređa.

„Možeš samo da nam ga duvaš Srbima, je*em ti mater muslimansku. Mr’š tamo, stoko jedna, mr’š je*em li ti mater odvratnu. Imaš i onu muslimansku odvratnu facu, ružnu kao iz filmova, razumeš? Budaletino jedna. Imaš neku bakteriju, pa kažu nije čisto ovo, nije čisto ono. Ima da ti zapečate ‘Pelivana’“, pričala je osoba preko telefona.

Zbog toga su vlasnici odlučili da policiji prepuste situaciju i da nadležni organi reše problem.

„Svi koji znate za poslastičarnicu ‘Pelivan’ i našu porodicu, znate da sa ponosom ističemo Srbiju kao našu jedinu domovinu. Baš zbog toga smo, po prvi put, primorani da ovaj slučaj prijavimo nadležnim organima“, napisali su vlasnici.

Pogledajte objavu poslastičarnice:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari