Srbi najnegativnije misle o Hrvatima, Albanci o Srbima

Ostavite komentar


  1. Da se ne lažemo, količina mržnje koju Albanci imaju prema Srbima potpuno odgovara njihovom „uspehu“, koji imaju zahvaljujući toj mržnji. Njihovu mržnju, kao što vidimo, veoma respektuju i podržavaju velike sile posebno SAD, V.Britanija i Nemačka. Ne zbog „plemenitosti“ albanske mržnje već zbog svojih interesa koje pronalaze manipulišući Albancima. Priča o suživotu, saradnji i, kako se to, onako, „skojevski“ preporučuje, „slobodnom protoku robe, ljudi i ideja“, predstavlja mantru za budale i ograničene, kakvih je, nažalost, najviše medju nama Srbima. Čak ni danas, posle skoro stotinu godina tiranisanja od strane Albanaca, mi nismo u stanju da im odgovorimo istom merom odnosno, istim procentom mržnje koju oni pokazuju prema nama. Za ljubav je potrebno dvoje a za mržnju samo jedan. Da bi parirali Albancima i imali iste šanse, moramo se približiti njihovom procentu mržnje. Siguran sam da je medju Albancima na Kosovu i Metohiji taj procenat, barem, 99,99%.

  2. Nisu problem Srbima Hrvati,Albanci sa Kosova. Problem su i Bosnjaci Bosne, Crnogorci Crne Gore, Makedonci …i naravno, trezveni Srbi Srbije.
    Na kraju ce Srbija sama traziti „protektora“ odn protektorat nad svojom zemljom,poput one koju ima BiH,Kosovo …koje „nisu bile u ratu“ sa Srbijom. .

    1. Mislim da ste Vi samo pravnik u pokušaju?! Neko ko je završio dva semestra na pravima ne bi smeo da bude ovako nepismen i da nekritički lupeta „ko Maksim po diviziji“. Nisu nama problem ni Hrvati, ni Albanci, ni Crnogorci, ni Bošnjaci. Da ste pravnik, ili da ste odslušali dva semestra, mogli ste iz teksta da shvatite da nas Srbe, najviše mrze Albanci pa Hrvati i onda redom. Zbači, nisu oni nama neprijatelji već smo mi njima trn u oku?! A zašto nas toliko mrze? To je deo patologije tih naroda. U srpskom narodu postoji jedna poslovica ili naravoučenije koje glasi: „Ako vidiš da desetorica jure jednoga, znaj da je onaj jedan u pravu“. Da li Vi kao pravnik zaista mislite DA SU SRBI JEDINI PROBLEM U OVOM REGIONU i to posle enormnih stradanja u dva svestska rata?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.