Srbija centar: Botovi su u javnim preduzećima

Ostavite komentar


  1. Има фантомских радника..али и има фаворизованих радника….науштрб поштених и правих зналаца својих послова..нормално уз штеловање систематизација…РАДИ ОПРАВДАЊА..

  2. „Srbija centar: Botovi su u javnim preduzećima..“
    – Botove SNS trpa u one drzavne firme koje imaju velike informacione sisteme, po mogucstvu razbacane po Srbiji (filijale, ekspoziture, ispostave,…) jer je samo iz takvih sistema (par stotina do par hiljada pc-ja) moguce efikasno botovanje…

  3. Hoće li raja nekad saznati ta zaštićena imena „estradnih umetnika i starleta“ koji primaju plate, a ne dolaze na posao, verovatno godinama, a narod ih za nerad plaća , a za „rad“ im se divi? Da ih ne uznemiravamo do „zaslužene“ penzije?

  4. Kada bi drzava tako razbacivala novac ne bi se Ponos tako lagodno kretao po auto-putevima i svim novim institucijama i objektima koje je ova vlast podigla.

  5. U velikom Gradištu u komunalnom radi 57 SNS članova i botova. Pri tome nemaju niti jedno vozilo i osnovno sredstvo. Nemaju dovoljno mesta da sede.

  6. Ja znam a Ponos ima malo clanova ali svejedno pitam:
    Da lu se i za te tvoje malobrojne clanove kaze da su BOTOVI ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.