Srbija do informacija – I Smederevci pitali Deda Mraza

Ostavite komentar


  1. Nema nama boze pomozi sa ovom vlascu! Vucic fakticki kontrolise sve medije a neposlusne vredja, kinji, sputava i ne daje im nacionalnu frekvenciju. Vucic planira da ukine zakon po kome javnost – poreski obveznici imaju pravo da znaju za sta se njihove pare trose , a postavljanjem stranackih licnosti u BIA i VBA u Telekomu i Posti prisluskuju svaku komunikaciju preko telefona ili interneta (Telefonskog broja i IP adrese), a sada i brisu komunikaciju preko interneta tako da nasi komentari ne dolaze do portala!!! Vuciceva drskost ide dotle da je dozvolio da IT botovi koriste nase „pseudonime“ pisuci svakakve gluposti u nase ime! To je Vucic, to je SNS, To je Mracna Srbija u kojoj ce uskoro nastati novi zakoni MRAKA… Crta sa deda mrazom je samo iskrica nade…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.