Srbija druga u Evropi po stopi smrtnosti od malignih bolesti

Mart - mesec borbe protiv raka: prevencija malignih tumora

Ostavite komentar


  1. Odlično, to je vama vaša borba dala, ova koju vodite od 1987 do sada. Treba da se hvalite i radujete zbofg tog najvećeg uspeha od svih uspeha koje ste postigli. Kao što je pretvaranje toga od zemlje koja je bila na pragu prvog sveta u nekakvu rupu odbačenu i prezrenu od celog civilizovanog sveta, gde niko normalan više ne želi da živi, a naročito njihova deca. To je uspeh!

  2. Gde he bauka i istraživački centri za ulje od kanabisa? Gde je legalizacija u medicinske svrhe? Država tu nešto ne pomaže, ali imamo ministarstvo za inovacije i najviše obolelih od raka u Evropi posle Madjara. Imamo Kosovo koje prodaje marihuanu svima, pa lepo oko Kosova legalizujte gajenje i dajte seljacima subvencije da gaje maltene ovaj korov, pa udrite Kisovu kontru. Uzmite poreze, pa to rade u Americi e zato treba Vučić da ode jer nije dovoljno vizionar i liberalan jer sudeći po infirmeru svako ko je sa dzointom je narkomancina.

  3. Niko ne kaže kada su neka istraživanja u pitenju…
    Rak dojke 50% je uzrok Hlor, hlorisana voda… zapad je izbacio hlor… Hlor je korišćen kao prvi bojni otrov…
    Rak prostate… voda, tečnost, piće… treba piti sa umerenom temperaturom, prema temperaturi tela…
    A, ono što je alarmantno to niko ne pominje, a treba zaštititi ljude, je elekrtična struja… nejonizujuće zračenje… To je posebna priča, kažu da čak 90% karcinoma uzrok je struja… Ja sam počela malo više da istražujem, posle prikupljenih informacija… mnogo je umrlih kada su elekrtane u pitanju… ćelija čoveka i ogromna indukcija… Imate da se u generatoru indukuje el. mot. sila, jednostavno rečeno “pravi struja“, a šta je sa jednom malom ćelijom čoveka… Ja bih na upustvu za svaki el. uređaj donela propis, da stoji, na kojoj udaljenosti je “zračenje“ indukcija, bezopasna po čoveka… A tek baterija mobilnih telefona, tableta… Nema deteta koje ne drži u ruci po više sati mob. telefon… Najjeftiniji je čovek… sve je biznis…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.