Srbija je čuvar ratnih zločinaca, udaljavamo se od civilizovanog sveta

Sagovornici Danasa Aleksandar Olenik i Miloš Urošević povodom izveštaja o Srbiji predsednika i glavnog tužioca suda Mehanizma u Hagu, Karmela Ađijusa i Serža Bramerca, pred Savetom Bezbednosti UN

Ostavite komentar


  1. Ako je Srbija čuvar ratnih zločinaca gde ih je najviše osudjeno na duge robije. šta je onda Hrvatska i BiH???????????

  2. Ne preterujte. I u Hrvatskoj su murali osudjeni ratnih zlocinaca, u B i H nazivi ulica su imena ratnih zlocinaca cak i iz 2. sv. rata, a pisete samo o Srbiji. Analiza ove pojave gospodo duzobriznici podrazumeva potpunu analizu ove pojave, jer do pre 20 godina smo bili jedna drzava koja se raspala u krvavom gradjansom i verskom ratu.

  3. A civilizovan svet su Nemci ,Francuzi ,Belgijanci ,Spanci ,… i ostali kolonizatori ,a sa njima i njihova tvorevina Amerika ?Pa zlocini kolonijalnih sila prema domorocima ne mogu da stanu ni u stotinu tomova .Plus ,i svi svetski ratovi vodjeni zbog njihovih osvajackih i geostrateskih interesa .Manite se vise gluposti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.