Srbija je zarobljena od osnivanja

Beogradski centar za bezbednosnu politiku organizovao diskusiju o sistemskom urušavanju institucija

Ostavite komentar


  1. Naravno da se moramo obrazovati, po napisanom to se itekako moze zakljuciti. Kako funkcionise demokratsko drustvo? Tako sto medije pozovete na kafu, jel?

  2. Trebalo bi da krenete prvo iz svojih redova da izbacite korumpirane sudije.

  3. Srbija je bila zarobljena jedno 12 godina pocevsi od 5.oktobra 2000-te godine

Ostavite komentar


Društvo

Amerikanac uhapšen s pištoljem u Beogradu, u tužilaštvu se branio ćutanjem 8

Amerikanac uhapšen s pištoljem u Beogradu, u tužilaštvu se branio ćutanjem

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je državljanin Sjedinjenih Američkih Država Aleksander Martin M. (36) zbog sumnje da je 27. jula 2024. godine u centru Beograda neovlašćeno nosio pištolj sa okvirom u kojem se nalazilo šest metaka, dok je u sobi jednog hostela gde je neprijavljeno boravio, neovlašćeno držao još jedan okvir i 14 metaka različitog kalibra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.