Srbija druga u Evropi po broju kockarnica: Samo sportskih kladionica ima 2.900, šest puta više nego u Španiji

Kako se države u regionu (ne) odnose prema sve većem broju kladionica i kockarnica

Ostavite komentar


  1. Ко може да ми каже чији је то бизнис? Ко су власници коцкарница, ко пере паре преко ових послова? Је ли то партијска предузимачка акција (с обзиром да држава не реагује на очигледне прекршаје)?

  2. Realan odraz pada društva u svakom smislu,beznadje i brza zarada bez rada.

  3. На тај начин Оскар награђује / плаћа своје присталице и особље за
    “ грубо деловање „. Ипак остаје питање зашто нисте навели ко је на првом месту ?

  4. Kockarnice, kladionice, apoteke, pekare, kafici, pljeskavice, kuvana jela, trafike…Najkraci opis Bg.

  5. Uz duzno postovanje ali ovakav clanak je izuzetno licemeran sa vase strane posto ste izmedju ostalog i vi medij koji promovise Meridijan/Mocart ili kako se vec zove taj lanac za dobar novac. I vi vasim delovanjem doprinosite posrnucu omladine, koja je, blago receno uzas, sto izmedju ostalog potvrdjuju i stalne vesti o nasilju u skolama, medjuvrsnjacnkom nasilju i generalnom sunovratu nase nacije. Sve je to povezano. A onda objavljujete ovakve clanke gde se toboz izcudjavate kako je to moguce da imamo toliko kockarnica. Izuzetno ljigavo, odvratno i licemerno.

  6. Vučić je najveći liberalni globalista i učenik škole Davosa.koju redovno posećuje i uništelj građanske i radničke klase u Srbiji prodao sve što može i zemlju i ispod zemlje .Kažu psihijatri da nije više droga na prvom mestu po zavisnosti već kladionice i kockanje građana e to je briga našeg predsednika nema laži nema prevare

    V

  7. Kockarnice, menjačnice, apoteke i pekare to su naši imovinski favoriti!

  8. Kad se kocka politika svaki dan, zašto se ne bi i narod? Za mojih 72 godina nisam ni vidio ni kročio u kockarnicu i još sam živ!:)

  9. Šta se ložite, pa moraju negde sve te milijarde od kriminala da se operu, ovde je kriminal glavna privredna grana a ne kockanje. Toliki je udeo kriminala u BDP-u da je uspeo da pokrene i tržište nekretnina i pomera čitavu ekonomiju. El Salvador, laku noć.

  10. Za casu-dve vinjaka portali i novine glorifikuju kockarnice kao humanitarne organizacije; uzmu milione vrate par hiljada u obliku nekog decjeg igralista i predstavljaju se kao drustva kome je stalo do naroda.

  11. To je Vučićeva Srbija.
    Mafija, kockarnice, uzgajališta marihuane … samo čekam da kažu kako su i za to krivi žuti.
    Sve ono što su žuti loše radili, SNS radi brže, jače i gore.

  12. Kakva je to država u kojoj su glavni donatori i darodavci kockarnice.
    To je Vučićeva država. Uništena i polomljena u svim ravnima.

  13. Kockanje je nash Tvorac, Uzvisheni Bog, strogo zabranio…Jadna je zajednica koja svoje rupe u budjetu popunjava na grbachi svojih zalutalih gradjana…

  14. Mara@ Menjacnice.. Nigde u Evropi, u bilo kojem vecem gradu nisam video tolko menjacnica? Zar je Bg tolko turisticki grad? Misterij Bg menjacnica??!!

  15. Samo u siromasnim drustvima ovo moze biti dozvljeno i pozeljno. Zalosno je sto je toliko rasprostranjeno. Sad su poceli i dobrotvorne akcije da prave ali to ne ponistava broj ljudi koje su unesrecili i napravili zavisnicima. Kladjenje i kockanje je igra zavisnisti i drzava bi morala ovo da restriktivno posmatra ali ocigledno ne zeli jer i drzavi odgovara sto veci profit i prihod od kockanja. A pitanje je ko zaista drzi i stoji iza svih tih kladionica i ciji je materijalni interes u pitanju.

  16. Čitalac Slavko, komentar 20. maj 2024. u 17.47:
    „Uz duzno postovanje ali ovakav clanak je izuzetno licemeran sa vase strane posto ste izmedju ostalog i vi medij koji promovise Meridijan/Mocart ili kako se vec zove taj lanac za dobar novac. I vi vasim delovanjem doprinosite posrnucu omladine, koja je, blago receno uzas, sto izmedju ostalog potvrdjuju i stalne vesti o nasilju (…)“

    potpisujem, i sam sam već komentarom kritikovao baš vašu neprekidnu promociju Mozzart-a i njihovih pseudofilantropskih akcija. Ali mi komentare niste objavili. Niti ste prilog redakcije označili kao promociju/reklamu.

  17. Ja predlazem da se ponovo izvrsi kontrola ima se utisak da smo prvi u EU a ne drugi a ni u svetu ne zaostajemo bas mnogo cini mi se. Kockarnice, neki tz. rijaliti program sa nasiljem, seksom i prikazom na zalost naseg danasnjeg drustva, hvala g. Mitrovicu sto nam pokazujete kakvi smo, moracete vise da poradite zar ne vidite da vas stvarnost polako sustize a po negde i prestize. A i sta nam drugo treba vazno je da se narod zabavlja ima ko upravlja brodom koji polako tone a mozda smo se negde i nasukli samo jos nismo to otkrili. Ziveli

  18. Glavni glumac Kukuriku show (deciji tv serijal) je sad glavni glumac u reklamama za kladže…horor!

  19. Drzava sama navodi narod na kocku, uzmi RACUN i pobedi, dobijes stan na kocku,mi PLACAMO iz budzeta taj stan a narod zaludjuju.

  20. Kada se pozivate na Zakon o igrama na sreću, poroučite malo bolje zakon, da postoji odredba za 100 metara udaljenosti izmedju dve kladionice ali ta odredba je doneta 2020 u izmenama zakona, a zakoni se ne sprovode retroaktivno, tako da na zelenom vencu su i pre 2020 te kladionice postojale poredane u nizu, takodje za školu postoji 200 metara ali ide se najbližim pešačkim prelazom od ulaza u kladionicu do ivice zgrade škole, tako da se poštuje zakon.

  21. Nedavno smo televiziji Nova S uputili mail sa predlogom da se napravi reportaza o kockarnicama u svakom naselju. A onda vidimo da se na istoj te kockarnice reklamiraju sa poznatim glumcima i pitamo se kome se obratiti?

  22. E Srbijanci
    Sama cifra 2.900 je sasvim dovoljan razlog zašto Predcednik želi da vam ozida Nacionalan stadion,kad već gubite,neka bude barem sa stilom !

  23. Sto dajete lazne podatke ! Jeste po broju kockarnica ali ne igracima kocki ( posto su sve prazne ) One nisu namenjene svojoj svrsi…. A zasta su?! To znaji oni koji i stite••••

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.