Srbija manipuliše podacima o ratnim zločinima

FHP povodom izveštaja srpske delegacije pred Komitetom UN za ljudska prava

Ostavite komentar


  1. Da,da,u pravu ste ,Srbi nikako da potvrde komisijsko utvrđivanje broja žrtava zločina genocida u Jasenovcu,koje je urađeno od strane nezavisne komisije U,N, Akademik dr.Srboljub Anđelkovič.,stalni član Kraljevske Akademije nauka Velike Britanije,bio je je član komisije,Pa iznesise činjenice i nemojte manipulisati.

  2. Srbija je u mraku počinjenih zločina, brojki, žrtava, zločinaca. Iako se radi o malom broju ljudi, oni su upleli u svoju kriminalno lažljivu mrežu skoro pa sve gradjane Srbije i zapravo je tako došlo do nekog tipa ucene stanovništva. Vode ju moćnici kako iz Srbije tako i srpske. Oni pokušavaju inscenirati kolektivnu odgovornost po principu ako su svi Srbi krivi onda niko nije kriv. Dobro je da su mladi počeli da se bune, to je kao da te zlostavljaju u vlastitoj kući a ti ne smes da pisneš jer to je kao za tvoje dobro. U nijednom društvu nije dobro da se ne kazne zločinci, kao sto ni u jednoj kući, porodica nije srecna i složna ako je u njoj zlostavljač.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.