Srbija na 41. mestu u svetu po broju obolelih od korona virusa

Ostavite komentar


  1. Worldometers broji Srbiju zajedno sa Kosovom. Indeksi obolelih/umrlih/uradjenih testova su daleko visi kad bi se umanjilo dva miliona stanovnika na Kosovu…

    1. Pa naravno da broje sa Kosovom jer Kosovo i Metohija je po s im medjunarodnim pravnim zakonima srpska pokraina.Sta se ti iscudjavas tako naivno?Sta nije jasno?

      1. A osim to sto je na nekom papiru Kosovo deo Srbije,jel i njihov medicinski sistem deo medicinskog sistema Srbije,jel saljemo pomoc Kosovu,jel dajemo respirators,jel su Srpski doktori u Pristini,….Znaci ,po gospodinu Darku ,Kosovo treba Srbiji,ali samo kao teritorija,to jest ,kad bi nekako moglo da tu apsolutno niko ne zivi a kamoli neki Albanci..A ubedjen sam da gospodin Darko nikad u zivotu nije ni bio na Kosovu,i da ne zna ni jednog coveka koji zivi dole…

    2. Ova vlast i botovi polažu sve nade u našu glupost. Ovo je jedan od primera.

    3. Pogrešno sajt worldometers,tj coronaworldometers,računa tzv.,,republiku Kosovo“,odvpjeno od Srbije.U tzv.,,republici Kosovo“,ima momentalno 145 obolelih,i 3 preminulih.Podaci pteuzeti sa sajta Koha.net.

  2. To cudo kao brine o nasim zivotima, ukidajuci nam gradjanska prava?! Za prava ljudi ginu, frfljavi , na prevaru i bez pravno postavljeni a“premijeru“.!!!Faco smorna, tvoj lazni, mutni i nedefinisani pogled i glas teraju ljude da bace tv kroz prozor!

  3. Da li su ove informacije o broju oporavljenih u Srbiji validne?
    Pre nekoliko dana objavljeno je da se izlečilo 118 pacijenata.

  4. Kriv Vučić…da je neki od favorita redakcije odnosno vlasnika na vlasti (Đilas, Jeremić, Trifunović , ljotićevac ili bilo koji drugi) rezultati bi bili znatno bolji….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.