„Srbija protiv nasilja“ ubedljivo pobedila na biračkom mestu na kojem glasa Vučić

Ostavite komentar


  1. mora da ih je vucic naterao da glasaju za njega,opasao biracko mesto vojskom i maltretirao narod koji je unutra da zaokruze broj 1.

  2. Bogati,pogotovo došljaci uvek glasaju protiv Vučića.Najbogatiji ljudi u Beogradu žive u ovim Beogradskim opštinama,a takođe najviše došljaka živi(kupuje stanove) ovde.Ostatak Srbije živi drugi život od Beogradskih bogataša.

  3. Mišo i šta sad? Vučić je to što si napisao proširio preko svih medija, ubacio u kontekst koji mu odgovara i blokirao svaku raspravu.
    Da li druga politička opcija može da 1 na 1 u vestima sa voditeljem iznese tu činjenicu da je faraon ubedljivo izgubio na svom biračkom mestu??

  4. Sve dok R.Srbiji bud e Vladimir Bilček razredni starešina, SRBIJA ĆE BITI U PONIŽAVAJUĆEM POLOŽAJU.Tu neće biti PRAVN E DRŽAVE .

  5. Очигледно да је Вучић културан човек и не гласа за самога себе !

  6. Sve dok o Beogradu bude odlučivao Surčin i slični Surčini, nema napredka , no u Proteste za PROGRES I OBRAZOVANJE SRBIJE , samo BEZ NASILJA , Laži, Korupcije i Belog Vuka i njegove braće Vučić !! i cle PORODICE VUČIĆ!!!

  7. Samo mala ispravka, najvise glasova za SPN nije na Vracaru, vec na Starom Grtadu, preko 49%….

  8. Ako pretpostavimo da je njegovo biračko mesto uzorak za celu Srbiju, onda je 21,9 %, plus, minus, 2-3%, realan procenat glasova koje je na ovim izborima osvojila Vučićeva lista. Nema šanse da je, nakon svega lošeg što nam se desilo i brojnih šarenolikih protesta, osvojio 10% više nego na prošlim izborima. Ucenio i platio. Koliko li nas je to koštalo, da mi je znati? On neće ni osetiti kredite ali cela, većinski siromašna, Srbija hoće. Uzeće Aca još kredita, da može da troši, kao da je tuđe. Možda i nama baci neku kosku iz helikoptera, da imamo oko čega da se svađamo i glođemo do narednih izbora.

  9. Jel dobila opozicija neki glas u Areni, da ne bude toliko sumnjivo lice glasačkog tela iz BiH?
    Naša „braća“ iz Čipuljića, Banja Luke, S. Sarajeva itd. nam ga bratski zavukoše, daleko im lepa kuća. To ni neprijatelju ne bi smelo da se radi a ne braći. Još nam kažu kako opozicija ne voli ljude iz BiH. To nisu Srbi iz BiH, to su prodane duše i bitange i šta ima tu da se bilo kome dopada? Ništa!

  10. Vučića su koštali bahati privesci koje narod ne voli više zbog arogantno politike SPS i SNSD.to se reflektora kao bumerang .

  11. Hoče AV da maltretira Novi Beograd da su Maxi magacin pored zgrade a da on donosi pravilnik da kamioni i kombi urlaju u vožnji unazad, pište vrata u prevozu kad se otvaraju semafori galame,metalne rampe za invalide i istovar koje SNS poklanja lupaju, parking pod prozorima zgrada. Buka u stanovima je jeziva i Novi Beograd ih ne podnosi.
    U Surčinu su uglavnom bosanci.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.