Srbija tokom 52 dana vanrednog stanja pala na testu demokratije

Analiza Beogradskog centra za bezbednosnu politiku

Ostavite komentar


  1. Dobar posao su obavili , skoro kao niko u svetu , svaka cast , a vi gospodo iz Danasa nemojte da objavite ako Vam se ne svidja ovaj komnetar ali samo da znate , nesto se mora priznati kada je uradjeno dobro.

    1. Šta su dobro uradili? Najrestriktivnije mere u Evropi, procentualno u regionu najveći broj obolelih i fatalnih ishoda, samo Rumunija ima gore brojke, svi stariji od 65 zatvoreni u 4 zida kao u logoru, nedostatak zaštitne opreme u bolnicama, ulazak virusa u bolnice i gerontološke centre, sulude mere skraćivanja radnog vremena marketa sa gužvama i redovima, zabrana svakog kretanja tokom policijskog časa bez mogućnosti da se ode u nabavku po hranu i lekove, za to vreme privilegovani su imali propusnice pa su palili baklje po krovovima. Umesto što botuješ tu bolje stavi prst na čelo i razmisli ako imaš s čim dok grizeš taj sendvič, ili komentarišeš iz nekog javnog preduzeća sa fiktivnog radnog mesta.

    2. Joj „Cicka“ (da nisi „guvernerka“) da mi je tvoj „mozak“ da se odmorim. Dobro ste prošli zahvaljujući genima kako kaže doktorka Grujičić a ne „genijalcima“ na vlasti koji su koristili svaku priliku da zatru opoziciju i maltretiraju narod. Što se kaže više sreće nego pameti ali tako je to kad je sva pamet proterana u beli svet.

    3. Cim nesto bude uradjeno dobro, odacemo im priznanje. Evo, cekamo godinama.

    4. Gledam sliku, zadnje takve slike su vidjene 1945 a ranije 1941. U Knezu vojska sa puškama na gotovs i prst na obaraču samo idioti mogu tako nešto da hvale.

  2. Slika gore sve govori, ok da vojska izađe na ulice , ok da stave pištoljče da imaju uz sebe za svaki slučaj ali da iznose mašinke i skoro na gotovs, to već.. ma vođa će objasniti

  3. Ne samo u vanrednim situacijama,jer mi normale nemamo.Sistem se zasniva na komunistickoj doktrini.Vucic je rekao da se mora menjati svest,to je jedino sto je rekao u svom zivotu ispravno.Na nesrecu on je mislio na poslusnicku svest,da bi njegov totalitarizam sproveo u delo.Svest se mora menjati na Bozijim vrednostima:ne ucini drugom sto ne zelis da tebi neko ucini,sto pokojni Patrijarh Pavle rece BUDIMO LjUDI.Gospodo vidite koliko je takvih bilo tokom ove torture.Svako od nas ce biti na Bizijem sudu,preispitajte sebe?To vazi za policiju, sudstvo,zdravstvo, skolstvo vojsku,pre svega na ljude koji vode(u sunovrat)ovuaj jadni Narod koji izumire zahvaljujuci istima.

  4. Posle SECONS, evo još jedne fantomske firme za zaluđivanje naroda. Kada ne smeju politikanti direktno da napadaju državu Srbiju uvek se javljaju neka fantomska istraživačka udruženja.

Ostavite komentar


Društvo

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije 9

Vlada Srbije usvojila Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije

Vlada Srbije usvojila je danas Nacionalnu strategiju za borbu protiv korupcije za period 2024-2028. godine kojom su, kao rizične, obuhvaćene oblasti policije, zdravstva, obrazovanja, lokalne samouprave, građevinarstva, finansiranja političkih aktivnosti, poreza i carina, javnih nabavki, privatizaije i javnih preduzeća.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.