Srbija tražila pomoć Mađarske zbog leda na Dunavu

Ostavite komentar


  1. Gradonacelnik Beograda Sinisa Mali da podnese ostavku nemamo jedan ledolomac ..!!!!

  2. Srbija nema ledolomac,ali ima novac koji baca na šaranje novih vozova i dnevnice za glupiranje političara.

  3. Gradonacelnik sumnjivi doktor,menadzer lazni demokrata,premijeru suze naviru i srce poigrava pred letecim ruskim otpadom a ne za onim sto je stvarno vazno.
    A vazniji je navijacki sareni voz(da su ga samo imali nekad za Zagreb,sa sve svecima,manastirima i tada vazecom parolom:Srbija do Tokija!),i to pazaren od Rusije za zapadne pare ili su zalozeni nasi zivoti za neki buduci rat za drugove u prvom redu:Putina,Vucica,Vulina,Nikolica,Seselja…i ostale ljubitelje mrtvih Srba i njihovih vekovnih neprijatelja.
    Neka nas led potopi i posece,neka se sruse mostovi do kojih smo jedva dosli,samo da se resimo nesposobnjakovica koji se hrane nasom krvlju.
    Dok sami ne naucimo da su nam politicari najveci neprijatelji,a da isti ovakvi nesrecnici kao mi,bez obzira na veru i naciju,to ne mogu biti,bice nam ovako:hrani sina pak salji na vojsku ili u inostranstvo da ga vise nikad ne vidis,ali da ga ne das ovim krvnicima.

  4. Kako nazvati ovu situaciju nego državnom neodgovornošću? Smenjena pomoćnica ministra Leposava Sojić je odmah postavljena da bude pomoćnik ministra u resoru inspekcije bezbednosti plovidbe i najavljuje rigorozne kazne samo kako bi skrenula medijsku pažnju na nesposobnost odgovornih. Ministrica postavlja svog miljenika diplomiranog pravnika na mesto pomoćnika ministra za bezbednost plovidbe i usled javašluka, neznanja, nesposobnosti i nestručnosti dolazi do uništavanja marina i luka. Isključiva odgovornost je na nadležnom ministarstvu odnosno na Sektoru za vodni saobraćaj i bezbednost plovidbe. Pitam se da li će neko odgovarati? Kao što niko nije odgovarao za normativne i inspekcijske propuste u slučaju pedoline sa Srebrnog jezera!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.