Srbija treća u svetu po naoružanosti civila

Kako kod nas, kako u svetu: Teroristički napad na Novom Zelandu po hitnom postupku menja tamošnji zakon o oružju

Ostavite komentar


  1. ostavite se oruzja u srbiji najvise se strada od noza to treba oporezovati i zabraniti nosenje i drzanje

  2. Ne ubija oruzje vec covek!
    Ludaci i kriminalci ce uvek naci nacin da nabave oruzje, a normalan i posten covek zavis od milosti drzavnih cinovnika. Oruzje treba registrovati, ali i treba ga dati svakom ko hoce da ga poseduje. Samo naoruzan covek moze da se suprostavi ludaku i klriminalcu. Zasto se vlast boji postenog i normalnog naoruzanog coveka?

  3. Ono sto je glavni problem u Srbiji je enorman broj lovaca koji se izivljavaju nad zivim svetom unistavajuci ga zarad sopstvenog bolesnog uzivanja u ubijanju. Pored toga, ubijanje zivotinja i konzumiranje mesa i mleka donosi bolesti od koje ljudi umiru pre vremena. Dakle, u Srbiji je odnos prema zivotinjama kljucna stvar da se stvari pokrenu u pozitivni pravac.

  4. Sve je to lepo sa zvaničnim podacima, ali trebalo bi računati sa time da postoji barem dvostruko više nelegalnog oružja koje je u Srbiju „zalutalo“ nakon poslednjih balkanskih ratova. A ima tu svega, ne samo pušaka i pištolja…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.