Srbija više ni udžbenike suvereno ne štampa

Dnevnik

Ostavite komentar


    1. Nije rečeno osnovno A.Kavčić je „prof“ čega?, „naučnik“ koje nauke?
      Ipak to treba da piše u tekstu.
      Ps. U tekstu postoji samo „Đak sam Matematičke gimnazije, 1991. sam napustio Jugoslaviju (godine ratova, mobilizacije, nije hteo u Slobinu vojsku i ratove?), otišavši na praksu u Nemačku, a zatim u Ameriku.“ Ispada da je iz matematičke gimnazije otišao na „praksu“ (iz gimnazije na praksu?) ili je zavrio neki fakultet i tsl?

      1. Наталија, у УСА се не постаје универзитетски професор као у Србији, са купљеним дипломама, лажним докторатима, плагијатима… После завршеног Електротехничког факултета у Београду, доктората у иностранству, професор се на свом универзитету успешно бавио иновацијама у својој области. Уместо критике, треба поздравити професоров пионирски подухват бесплатне поделе уџбеника

  1. Zahvaliti se gostpodi koji su posle 2000 dovukli neke strane izdavače i zeznuli stvar.Zamisli istoriju ti pišu Švabe.Strahota

  2. PRVI KONKRETAN POTEZ:
    Dozvoliti roditeljima i skolama koriscenje POLOVNIH udzbenika za 4-ti i 8-mi razred!!
    ODMAH!!!
    (Za ostale razrede je dozvoljeno..)
    DOKLE?? da nam stranci uredjuju udzbenike??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.