Srbija znatno iznad svetskog proseka po broju umrlih od kovida na milion stanovnika

Ostavite komentar


  1. … osim što je ovih 1877 na milion računato na populaciji od 8.7 miliona (dok je naša zvanična procena stanovništva negde oko 6.77 miliona) i što su računati zvanično prijavljeni smrtnih ishodi (16271) a mi imamo višak smrtnosti od skoro 60 hiljada. Ne da smo „znatno iznad proseka“ nego smo verovatno prvi ili drugi u svetu.

  2. Srbija je svetsko cudo sa koronom.Evo i sada u zadnjih mesec dana niko nista ne preduzima.Jasta neka nas satre korona.Uhvatili se samo imate vakcine i preporuke da nosite masku.Dakle povraca mi se od ovih politicara,Gde su stroge zdravstvene mere,koje ministar zdravlja sa saradnicima donosi.Gnjide bezobrazne.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.