Srbin kažnjen u Hrvatskoj zbog toga što je njegov sin pokazivao tri prsta

Ostavite komentar


  1. Kad košarkaš u Nba podigne tri prsta, da li i to vređa kockaste…???

  2. Pošteno.
    Trebali su i na lađenje malo pa na detaljan pregled pa kazna za izazivanje međunacionalne mržnje.

  3. Opet lažete narod! Kažnjen jer je prešo na suprotnu stranu i skoro izazvo tešku saobracajnu nesrecu. Zašto niste objavi i video snimak?

  4. Ako je kazna zbilja zbog tri prsta, to je zaista van svake pameti. Ako ćemo tako, čak i u Vatikanu, papski švajcarski gardisti, kada polažu zakletvu, levom rukom hvataju papsku zastavu, a desnom podižu tri prsta u znak zakletve na vernst. Izvorno, to je simbol Svetog trojstva, a može i da se korsti kao simbol za ono „Bog, Kralj i Otadžbina,“ što sada uopšte nije aktuelno.

  5. Znači kažnjen je zato što je dete ruku izbacilo kroz prozor (verovatno petogodišnjak) a on nije vozio sredinom obeležene trake. Dete nisu mogli krivično da gone pa su ih sve oterali iz države?

  6. Ponosni tata , lepo vaspitao dete da dize tri prsta nek se zna ko je nacionalista.
    Plati fino kaznu i nauci dete sta su ljudske vrednosti pre nacionalizma .

  7. AKO JE KAZNJEN PRIMITIVAC!?ON MISLI DA MU JE TO SRBIJA PRIMITINO JADNO NEOBRAZOVANO!? SRAMOTA ME JE KAD OVO VIDIM!?

  8. Vest dana u svim hrvatskim novinama, sve sa slikama, videom i brojevima tablica automobila. Hiljade komentara, atmosfera kao da krece invazija sa Dinare.

  9. Nije on kaznjen zbog tri prsta, nego zbog odvratnog provociranja simbolima srbocetnickih bandi i velicanja njihovijh zlocina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.