Srbislav Filipović: Iskusni preletač

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. A zašto dotičnog gospodina svi zovu Srba ledenica? Zar samo zato što ima bujnu maštu i nacionalnu sna(lažjlivost)?

    1. Ima tih iz G17 i iz DSa koliko hoćeš u SNSu. To je ista banda. Pošteni glasači SNSa treba da se osveste nema tu patriota nego samo interes.

    2. Kada se takmiči šljam sa šljamom pa najveći ispliva na površinu.

      Ali ako čovek teži da makar bude najbolji u nečemu, ti si (ne znam kako da te nazovem) sramota za ovaj narod. Mene je sramota i tebe i tvog imena koji nosiš.

  2. TO JE MOJ SIN KOJI NE GOVORI SA OCEM TRI GODINE JER NEĆU DA GLASAM ZA SNS!

    1. Nisam clan nijedne partije, ali moram da napisem, sramota za ovakvog oca, koji ne podrzava svoje dete, a narocito sto pise javno o tome. Ne mora otac da glasa, ali i ne mora da blati svog sina u medijima. Uloga roditelja je da budu uz decu.

    2. Ono sto je poyitivno po narodnog poslanika ovde navedenog necete da objavite, vec selektivno pustate komentare. Sramota. I ovaj otac je sramota.

  3. Usne od AV-a,uši od Martinovića,naočare od Maje,a jezik od Atlagića!

  4. Klasičan preletač. Sada treba DS i SSP da dodju na vlast, pošto je bagra otišla u sns.

    1. Hahaha dobra fora…ja poput ostatka gradjana cu da bojkotujem izbore kao I do sada. Sve dok neki potpuno Novi ljudi ne naprave potpuno Novu pricu. Sta, kao ima neke razlike izmedju Pajtica I ex drugara Vesica? Onog iz Subotice sa rolexom da I ne pominjem. Tako da, srecno vam bilo u tom politickog usponu bas me zanima koliko klinaca cete da okupite da se umesto vas biju sa pandurima. Nesto.mi se cini da bi DS I SSP popio batine I od demonstranata I plavaca.

  5. Zbog takvih kao sto je ovaj covek narod bezi iz ove nase lepe Zemlje jel svako ko ne misli kao on bude ispljuvan.

  6. Jos jedan pripadnik Vucicevog debilarijuma, kako nas posteni svet kaze „kakav vodja takvo clanstvo“. Bravo preletacevicu bar ste se svi „bivsi“ skupili u jedan kontejner ( SNS kontejner ) necemo morati da vas trazimo, samo cemo da vas „istovarimo“ na deponiju, gde je djubretu i mesto, zar ne.

  7. Nadam se da neko iz opozicije hvata beleske i da ce ovi shizofrenicari izgubiti priliku za preletanje sutra kada nas ljubljeni vodja odleprsa na poduzi godisnji odmor…

  8. Strašno je koliko karijerizam i laktašenje u (ne)čoveku probude one najgore i najstrašnije osobine i kada mu pomuti zdrav razum.. Nije mi jasno samo na kakoj su hemari ili travuljini svi ovi jadnici i bednici koji ustaju sa svoji stolica samo da bi najstrašnije vredjali pljuvali ljude koji su bili na vlasti davno pre njihovog velikog vodje. Njih je i tada izabrao narod koliko se ja sećam.. Nisu došli na vlast prevarama, pričanjem bajki, manipulacijama glasačkih listića, kupovinom glasova, uterivanjem straha, pretnjama otkazima, dovoženjem glasača u vozilima bez tablica, slikanjem glasačkih listića.. ima toga još ali i ovo je dovoljno da svet vidi kakvu vlast je sebi izabrao.. Naravno, za to treba imati bistru glavu a ne nadu da ćeš doboti sendvič, crvenu ili kolu šećera, brašna i litru ulja..

    1. Kao bivsi clan DS mogu da vam kazem da je taj maloburzoaski prezir prema tzv sendvicarima, krezubima – a u stvari sirotinji, radnickoj klasi kojoj je kicma slomljena, jedan od najvecih razloga zbog cega ta D opcija nikada nece doci na vlast. Nikada.

  9. Kako ovakvi tipovi gledaju deci u oci, kada znaju kako zaradjuju. Kako ce unucicima da pogledaju u oci?

  10. Zato ja ni sa kimje ko je rođen posle 1980 nemam nikakva posla ni u vezi čega. Ma to su isprani mozgovi. Nema tu leka. To su poremećene ličnosti jer su se formirali u poremećenom sistemu. U suštini žalosni likovi. Eto, to što ovaj bunca, kakve to veze ima sa stvarnim svetom? Samo buncanje i halucinacije. Fabrike za safalade.

    1. Iskreno, klinci su 10 puta bolji od svojih roditelja. Pre svega rodjeni su u Srbiji, bez tih bulaznjenja o radnim akcijama, bratstvu I jedinstvu i unjkavoj yu nostalgiji. Dakle Srbi su, nisu sizofreni. Zatim ne prate uopste TV, Kablovsku I ostale ispirace mozga, nezavisni su jer mogu da rade u IT kao sam svoj gazda. I Naravno odlicno govore Engleski, tako da Im je mnogo lakse da skapiraju realnu sliku, bez iluzija o Zapadu. Naravno onima koji su zatrovani zutom stampom to promice.

  11. Preskočili ste da je bio član DHSS kad su bili u koaliciji sa LDP, nakon toga pokušao da bude član LDP al nikada nije upisan u članstvo i to mu je tada jako teško palo

  12. Sto je najgore, ovakvi kao ovaj i ostala balavurdija ce cim SNS ode sa vlasti da predje opet u vladajucu stranku pa jovo nanovo, a narod kao ovce cuti i gleda… i nije bolje ni zasluzio, ocigledno !!

    1. Narod nije ovca, zato I ne izlazi na izbore. Zasto bih ja glasala za DS I co Kada ocigledno nema nikakve razlike u odnosu na SNS? I to mislim bukvalno nema razlike pocev od kadra. Programski su obe desni center. Imaju istu stav u vezi sa Kosovom. Obe podrzavaju zak o izvrsiteljima I zakon o radu. Sto da izlazim? Ovako SNS bar mora da se namuci kako da pokrade izbore.

  13. Zelim samo redakci iz Danasa da pomenem da nije lepo da se tako odnose prema gore pomenutom Srbi. Po vecini stvari koje Srba zastupa on stoji rame uz rame sa vama iz Danasa.
    Sto se tice zapada , vakcina , odnosu prema ukrajinskoj krizi i kako je do nje došlo i ostalih svetskih kao i domacih pitanja .
    Tako da malo se zapitajte ili proverite da niste mozda na istoj strani .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.