Srce ništavila

Ostavite komentar


  1. Čestitke Nebojši Milenkoviću na izvanrednom romanu, koji spada u sam vrh ovogodišnje produkcije!

  2. O „umetniče“ tzv. Jugoslaviju za kojom kukaš stvorili su srpski i hrvatski nacionalisti – zajedno. Da su se „umetnici“ pitali ne bi bilo ni Srbije ni Hrvatske ni Jugoslavije nego samo grnčarskih „umetnika“ u turskim čakširama i dan danas.
    Inače čemu kukanje pa tvoj ideal danas je pa skoro ostvaren, napredni „umetnici“ kažu Srbi i Albanci sve je to isto – pa već prave malu „Šengeniju“ gde će jelte svi biti „umetnici“ na večnom putu u EU.

  3. Eto, upravo ste zbog toga propali. Prvo, ne znam sta je ovaj uopšte tražio u tim rupama gde se okupljaju degenerici i šljam, vi ih tu zovete „kafane“. Drugo, kad je već i bio, umesto da se stvarno suprostavite degenericima, taj vlasnik „kafane“ prvi, ako treba tojagom da razbije glavu degenericima (od kakvih je na primer ovaj degen ovde potpisan sa Aha) i da izbaci to iz svoje kafane, oni se još izvinjavaju degenericima što su oni normalni.

    I trebalo je da propadnete. Doduše, niste još propali koliko treba, očigledno. Mislim, finansijski. Ono, ko je propao, nisu mu ulice zakrčene automobilima, na primer, to ćempo uzeti ka primer. A što se duše tiče, i duhovnog propadanja, to nikad niste ni imali. Tako je, tako je, niste, džabe se derete.

  4. Pozdravila te moja tetka Emilija i sećaš li se da je rekla“Što više upoznajem ljude to više volim životinje“.Punp pozdrava od Saše Petrovića

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.