Srce preko Ratka Mladića: Građani prekrečili sporni mural u centru Beograda

Ostavite komentar


  1. Nema sta da se cudimo opstem nasilju dok se velicaju zlocinci. Murali Mladicu i Putinu su sramota i ruglo Beograda.

  2. gradjani nisu nista prekrecili, nego politicki aktivisti. stvari treba nazvati pravim imenom.

  3. Kasno.
    Taj mural se nalazi sto metara od škole u kojoj je počinjen masakr. To nije slučajno. Deca to vide i evo rezultata.

  4. Kada bi ove demokrate malo pratile našu prošlost pa pgledale koliko su turci razapeli neposlušnih Srba koji 500 godina bili na ovim prostorima pa danas niko nemisli da su turci bili u pravu a mi dans 30 godina posle pada u ropstvo NATo pakta veličamo njihove odluke i stidimo se ljudi koji su branili svoj narod. U BiH u deo koji pripada Republici Srpskoj vratilo se 20 puta više muslimana-sada bošnjaka nego Srba u Federaciju koja nije činila zločine i štitila sve bez obzira na veru i naciju. Čudni su ti aršini i razmišljanja. Trebalo bi mnogi da se zaoitaju zašto se toliko Srba odreklo povratku na svoje ognjište već ostaju okruženi monstrumima, i zašto se ovi drugi vraćaju da žive sa monstrumima. Nešto tu neštima u normalnoj logici. Ova druga o logici ne razmišlja već sprovodi svoje aktivnosti. Baš me živo interesuje šta ovi genijalci misle šta bi se desilo da su Austrijanci od 1914 do 1918 zarobili Kralja Petra I da li bi ga slavili kao heroja ili bi ga osudili na doživotnu robiju. Razmislite o tom kada pišete ove članke i komentare o njima. Obama je dobio Nobela za mir a napao je 9 država. U Berlinu će danas biti postavljena zastava Ukrajine kao pobednika u II svetaskom ratu a Ruska neće iako ukrajina kao država nije ni postojala. Čisto sprdanje sa ljudima koji su dali ogromne žrtve u borbi protiv fašizma.

  5. Treba uz njih naslikati mural Vučiću, tako dobijete jednačinu i njeno rešenje, uzroke i posledicu na jednom mestu.

  6. Na garažama preko od Univerexporta velikog u Subotici već godinama reklamiraju gosp Rátka Mladića .Toliko o tome …..

  7. Da postoji pravna država, branila bi iscrtavanje ove gadne njuške u centru grada. Njuške koja je ubila hiljade civila u susednoj zemlji.

  8. Nije tačno da je ratni zlocinac. On je bio casan oficir i borio se za svoj narod. Ali vi više verujete zapadu, a je znate ništa o Mladicu. Generale, pozdrav od tvog vojnika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.