Srđan Đoković: Prvoborac svojih ratova

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Srdjane ,sram te bilo.
    Zasluga je majke Dijane.
    Hvala Bogu da nije povukao na tebe.
    Kako te nije sramota da izjavis ,da bez tvoje žrtve ne bi bilo ništa….
    Ne ZLOUPOTREBLJAVAJ SINA SRDJANE.

  2. …je otac. Degutantno je ismevati roditeljsku naklonost, a još degutantnije stajati nekome na muku u teškim trenucima. Svi roditelji se ponose svojom decom i pate sa njima.

  3. Srdjan bi trebao da prestane da se oglasava, jer nikako ne pomaze sa svojim nepromisljenim izjavama…

  4. Ah, otac nikada nije objektivan. Nijedng roditelja ne mozes ubediti u suportno. To je taj „sebicni gen“ roditelja. Prirodno i ocekivano ponasanje.

  5. Postovani Gospodine Dokovic,Mislim sa Vasim istupima ste vise napravili stete nego koristi Vasem sinu,mislite o tom,pozdrav.

  6. Blago sinu sa takvim roditeljima i roditeljima sa takvim sinom! Nole, budi jak, u svakom slucaju si pobednik!

  7. Samo jedno sam siguran a to je da ni jednu Srdjanovu izjavu više nikada neću pročitati.Imao sam transfer blama gledajući njegove izjave na tv,odvratno.

  8. Razlika izmedju Bekera i Srdjana je to sto Srdjan Djokovic,nikad nije bankrotirao, i nece. Sam bez podrske, pogurao je svetskog sampiona. Logicno je da to jako pogadja, neuspesne a ambiciozne..pa sta da Vam kazem, patite, “suze su ok”.

  9. nas najbolji sportista svih vremena je jedna dama – Jasna Šekarić. I tu nema diskusije. Ostali su, pa i Novak, 10 mesta iza.

  10. Neka mu je otac, ali čovek nema dovoljno takta, ni pameti, da izigrava P.Ra. Naneo mu je više štete, nego cela australijska vlada.

  11. Ne mogu da shvatim da objavljujete nepismene tekstove.Treba“Svaki drugačiji stav u vezi sa Novakom“,a ne u vezi Novaka“

  12. Ono sto je izostavljeno je da zrtve ne zube na visokoj nozi zahvaljujuci tom istom sistemu koji im je sada naprasno naopak. Cinjenica je da su uložili mnogo u Novaka ali je isto tako cinjenica da se u nezmernoj kolicini vratilo. Svi roditelji zele da učine sve sto mogu za svoju decu ali to ne znaci da se svi obogate. Stoga treba biti realan i zahvalan svetu i sistemu koji je to ipak omogućio. Sve suprotno od toga je destruktivno ponašanje koje vodi potpuno nepotrebnom rusenju svega postignutog.

  13. SRAM TE BILO TATA .NOVAK JE KRALJ.A TI TATA DA MOZES IZBRISATI RECI DAO BI 2 MILIJONCETA. PAMET U GLAVU A NE U GUZICU STO KAZES.NOLE KRALJU.

  14. Novakov tata je neobrazovan covek, zato lupeta puno! Podrska za Novaka, Jelena: mudra, pametna zena!

  15. Stvorite i vi gospodjo nesto tako vredno i uspesno ili bar budite prvi u svom casopisu ako ne sire. Covek koji pokaze rezultate ima pravo da kaze sta hoce, i naravno da je uvek u pravu dok ga bolji ne demantuje. Pored potpisa autora kolumne lepo bi bilo nekad navesti obrazovne titule ako ih ima. I poznanstva i veze preko kojih ste dosli do posla. Jer i posao i otkaz, sve je to preko veze u Srbiji. Pa upoznajte nas onda sa sobom gospodjo. Sad bi bar trebalo da cutite i svoje kritike ostavite za neka veselija vremena. Ali lakse je biti na strani vecine, zar ne? Iskreno se nadam da kad Novak na krilima svog oca osvoji sledeci slem, vi necete biti izvestac. Ko bi uopste citao ovu kolumnu da nije Srdjana u njoj?

  16. „Čega se pametan stidi time se budala ponosi“, kaže naša narodna poslovica…

  17. Bahati primitivac i siledzija. Sta je Novak bogu zgresio da ima ovakvog oca?

  18. Poštovani, grozim se koliko vi želite da budete u centru pažnje, a ne Novak. Njegove životne uspehe želite da pripišete sebi kao zaslugu. Mnogo ste loš čovek. Od vaših izjava Novaka ima samo štete.

  19. Srdjan ne pravi stetu, jer je Noletu vec nacinjena steta od Britanije i Australije. Srdjan kao otac, i pod instiktivnim osecanjem nepravde reaguje i prica ISTINU. A sto se tice vas dole u komentarima SRAMOTA sta Srdjan izjavljuje???? SRAMOTA je vasa, sto pisete komentare takve a onda i nasa sto vas imamo u nasoj zemlji, ako zelite da se saginjete u svakom segmentu zivota vi to i radite ne delite savete i ne mudrujte kad ocigledno nemate obraz, il ste neuki tj glupi. SRAMOTA JE ono sto su Britanci i Australijanci NOLETU uradili. Sramota da vas je takve gmizavicke ljigave i glupe osude coveka,koji brani sina,trud, i na kraju ne bilo koga. Njima ide na mrlju iako su pokazali silu, da ni BR 1 na Svetu U sportu nece biti postedjen na zalost, a pogotovu sto je iz Srbijice

  20. Ja da sam otac od Novaka, ili da sam predsednik srbije ili njegov trener, savjetovao bih ga da jača leđa zajednici, zdravstvu, humanosti i istini. Nažalost svi rade obratno. Hrabre ga tamo gde ne treba. To je sve na njegovu štetu.

  21. Srđan Đoković je pokazao svoj primitivizam u punom sjaju i time naneno još veću štetu Novaku.

  22. sta reci o osobi koja napravi inst.profil elpapadenole. to je trebalo da bude „novakov tata“, valjda kao profesuja ili sta. inace, papa bez akcenta napisano, znaci na spanskom krompir.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.