Srđan Milivojević reagovao na „skandalozno“ obraćanje Aleksandra Vučića na proslavi Dana MUP-a

Ostavite komentar


  1. Srbija danas ima efikasnu policiju zahvaljujući Vučićevim reformama i ulaganjima u bezbednost građana.

  2. Док је био на државним јаслама било супер

  3. Siguran sam da na sveti stpski praznik Vidovdan nikada više neće premijer Srbije kao 2001. da kidnapuje bivšeg predsednika Srbije u Haški kazamat. Najveća nacionalna sramota u istoriji

  4. Izdržali smo Turke,Austrougare i Bugare. .izdržaćemo i ove radikalske bahate dahije.

  5. Lopovima je mesto u zatvoru, zlocincima takodje, sem ako se ovde ništa ne preduzme onda mora u Hagu. Bez obzira na datum i godišnje doba. Zbog bolje budućnosti mladih.

  6. Mnogi ne znaju da je kraljevina Jugoslavija tj. Srbija bila glavni prodavac opijuma sa Balkana. Nova vlast bi da isto tako zarađuje od supstanci sa liste zabranjenih. Bar nije hemija u pitanju. Ako je za utehu.

  7. Zašto bi bila sramota izručiti Miloševića haškom tribunalu kada domaći sudovi nisu imali snage suditi za sva njegova nedela koja su značila početak egzodusa Srpskog naroda?

  8. Pa zar nam EU nije rekla isporucite haske optuzenike i eto vas u clanstvu EU

  9. Ljudi,pa ko ih je terao da potpisuju saradnju sa Haškim tribunalom??? A kada je vlada ukojoj je bio i Vučić isporučila ona dva brata nikom ništa!!!

  10. Verujem i da neće više biti rata da ti ne bi mogao da pobunis na dezerterstvo celu 7. brigadu i izdas svoju zemlju.

  11. Приче, приче и приче… а кад је био у милости државе, није га било. Старо правило било и остало. Иди гари на пецање!

  12. Pravo u metu.Samo što oni koje je postrojio nisu razmisljali na ovaj način.

  13. Шта је спорно, у председниковој изјави ?

  14. I ja se tome nadam.Ali ovo predugo traje.A nadam se da cu da docekam tako uredjenu zemlju I da ce svi da odgovaraju za sva soja dela I nedela I unistavanje I kradju ove zelje.

  15. Debelo ste zaslužili jedan drugog! Sad,šta mi da radimo, ne znam?!

  16. Srdjanova reakcija je na mestu. Ali druže moj, kada si već pomenuo hladnjače, a prejudicira da misliš na one nesrećne žrtve albanske nacionalnosti, zašto ne postaviš i pitanje o advokatskoj praksi u dilu sa lokalnim MUPom(obzirom da si Kruševljanin) u gradu, koji traje već treću deceniju, a o proizvodnji ličnih dokumenata kriminalcima albanskih nacionalnosti sa Kosova i izdavanje legalnih pasoša? Ako već preispituješ stvari, počni od ove javne tajne o kojoj niko ni da gukne već 30 godina. Samo iz tog razloga ne verujem u tvoju iskrenu volju da promeniš stvari.

  17. @ Jana

    Odlična je ta Vučićeva policija .
    Ne odgovara na pozive građana kada ih maskirani razbojnici vezuju i otimaju. A bageri ruše neke učenice u sred izborne noći.
    Ne reaguju kada vide da neki ljudi ulaze u kuću u Ritopeku, ali više ne izlaze iz nje. Nikada.
    Pronalazi ona lica koja su povezana sa nekim mestima i ljudima koji „planiraju atentat“ na preCednika. A možda i sto posto ne pronalazi .
    Ne čini ništa kada im ministar njihov okopava “ organsku konoplju“ na farmi…

    Jedino za šta je sposobna ova Vučićeva policija je da daje podršku i asistenciju kada izvršitelji izbacuju nesrećne građane iz jedinog krova nad glavom, da bi ti isti izvršitelji mogli da preprodaju tu imovinu za veće pare nego što je bedni dug.

    Ta narodna policija je narodna sramota kao i ona iz vremena bračnog para Milošević Marković.

  18. Da mu ceo narod opet bude talac i kad je već svrgnut diktator? Da je znao za čast i obraz, otišao bi sam da se brani, naročito ako nije kriv, a ne da se skriva iza celog naroda, kao Karadžić i Mladić. Krili se kao kukavice, sve jedva čekajući da sopstvenu krivicu utope u ideju o genocidnosti Srba!

  19. Zbog snimka iz Doljevca koji nije dostavljen Tužilaštvu i Sudu, a jedini ga je ON video, zbog prikrivanja počinioca ubistva i ometanja istrage, ovaj prevarant i manipulator odavno je trebalo da bude na robiji!

  20. Pa, šta nije jasno, policija ne zna ni kad je dan?!Jel vam školovanje baš toliko teško pada I konstantno unapređivanje, ili vam je najdraže da oružje koristite za ubistva, dilovanje, čuvanje splavova krimosima, I ostala didlovanja.Šta je nejasno u obraćanju?Jedino bi moglo biti pohapšebo više policijskih službenika, ministara (ne ubijati), I sudija koji doprinose decenijama rastu kriminala.Ali, za to treba sud, ne ovaj specijalni, koji osld 10.000 predmeta, obrađuje samo 1, I pitanje po kakvim okolnostima.

  21. Uvodimo fašizam u državu, medijski mrak imamo, progon neistomišljenika imamo, politička ubistva, tu smo specijalisti, zastrašivanje gradjana, izborne kradje itd i najvažnije imamo i diktatora.Čaplin je onog velikog prikazao u filmu kako se igra sa globusom.Ovaj naš je brisao nos u UN sa zastavom.

  22. Ne zaboravi i srpsku decu ubijenu u kaficu Panda od strane tih istih da bi imali opravdanje da napune te hladnjace. Mi nikada nismo rascistili sa ovom kriminalnom prosloscu i zato su iznova ti isti na vlasti.

  23. Ajde da više prekinete sa tim Ćuruvijom, umesto da ste „ganjali“ naručioce-vi ste se zanimali nekakvim službenicima koji su radili tog dana..! Očigledno je da je naredba morala da bude data-sad kome je data to je nebitno a bitno je ko je dao naredbu!
    Bilo kako bilo, i ti službenici su odležali svoje i sada više niko nema prava da više postavlja pitanja o tome!

  24. Opet botovi i na ovom portalu. Sramite se, vaša deca će vas se odreći. Da li imate bar malo ljudskog dostojanstva?

  25. Uklonite komentare botova jer ni mi ne možemo da komentarišemo u njihovim tabloidima

  26. @Marko
    24. jun 2024. u 10.31
    Opet botovi i na ovom portalu. Sramite se, vaša deca će vas se odreći. Da li imate bar malo ljudskog dostojanstva?

    Čime ti dokazuješ da si na „pravoj strani istorije“? Prosvetli nas, molim te!

  27. @Marko: Jes’, sve vidim deca su se odrekla Kapičića i sličnih protuva koje su radile mnogo gore stvari nego kukavni sendvičari. Pusti botove na miru, regrutovani su uglavnom iz socijalno ugroženih kategorija.

  28. Bravo Srđane!
    Ko razume,shvatiće.
    Ipak, da bi shvatio,mora i neku školi da završi.

  29. Ej! Botovi vratite se u septicke jsme….Velika podrska za Srdjana….Zivela slobodna Srbija!!!

  30. Sumadinac
    E da ti veseli za sramotu znas, tesko da bi te gluposti pisao. Sramota za narod je sto mu je zlikovac Milosevic vladao, I to kakvi ga danas jasu.

  31. Leleeee, koliko botova.!!
    Ajde, kad ste već tu, malo odmorite prstiće i bar i nešto pametno pročitajte.

  32. Bilo bi dobro kada bi na sl. Vidovdan pohapsili sve politicare i zamenili sa mladim zavrsenim studentima, pa polako, neka deca sebi zemlju grade a sluzba i garnitura u kolektivni zatvor, dati im sve na cemu su radili da koriste, od droge do k…pa neka uzivaju, neka im…samo nema napolje a kamoli da se ista pitaju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.